StoryEditorOCM

BAUHAUSSigurna i dugotrajna brodska elektrana: predstavljamo akumulator Active Leisure & Marine L36-100

Piše Promo
6. lipnja 2024. - 08:46

Vrijeme je intenzivnih priprema plovila za predstojeću ljetnu sezonu, a to znači da se sve provjerava, popravlja, servisira kako bi predstojeća đita i vikendi protekli u uživanju, a ne nerviranju zbog nepotrebnih kvarova. U tom redu koraka provjerava se i servisni brodski akumulator i, ako mu je vijek pri kraju ili ga je u potpunosti odradio, kupuje se i ugrađuje novi.

Na nautičkim odjelima prodajnih centara Bauhaus moguće je pronaći brojne modele iznimno kvalitetnih akumulatora poznate japanske tvrtke Yuasa. U ponudi su startne i servisne baterije, a od ovih potonjih za oko nam je zapeo 12-voltni model YBX Active Leisure & Marine L36-100 kapaciteta 100 Ah.

Krasi ga najnovija tehnologija izrade, velika izdržljivost i dug vijek trajanja. Konkretno, ova baterija ima 160 ciklusa, što znači da se toliko puta može isprazniti do 50 posto i zatim ponovno potpuno napuniti. Kod redovitoga korištenja uz stalno dopunjavanje, na brodu s motorom i solarnim panelima, toliko duboka pražnjenja bit će iznimno rijetka, što znači da će vijek trajanja ovog akumulatora biti jako dug. Dimenzije modela Active Leisure & Marine L36-100 su 35,3 x 22,4 x 17,3 cm, a težina mu je 24,7 kg. Ne zahtijeva nikakvo održavanje i potpuno je otporan na morske uvjete u smislu ljuljanja na valovima.

Ovaj doista kvalitetan akumulator prodaje se u centrima Bauhaus za 211,03 eura. M. Š.

 

24. lipanj 2024 15:10