StoryEditorOCM

ŠKORPIONPredvezi zlata vrijede! Pronašli smo gotove, svršeno povezane sisteme za ribolov iz barke

Piše Promo
4. listopada 2023. - 13:03

Dobar predvez zlata vrijedi, a što jako dobro znaju svi udičari.

No nažalost, nemaj svi udičari dovoljno vremena, a neki, da budemo iskreni, ni znanja ni vještine za izradu adekvatnih predveza.

Srećom postoji zagrebački Škorpion u kojem se nalazi rješenje takvih problema.

U ovom jako dobro opremljenom ribomaterijalu možete pronaći gotove, navezane predveze za većinu situacija u kojima se može naći ozbiljni udičar koji namjerava loviti iz barke.

Tako je primjerice Yukijev predvez opremljen sa dvije udice broj 2 na Seaguarovim fluorokarbonskim pramama dužine metar promjera 0,33 milimetra s tim da je sve povezano na Seaguarovoj FC osnovi od 0,40 milimetara dužine 2,25 metara.

Ragot predvez je također opremljen s dvije udice dugog vrata broj 1 na nešto kraćim pramama dužine 40 centimetara promjera 0,35 milimetara dok je osnova dužine 1,4 metra promjera 0,45 milimetara.

Prame su s osnovom na ovom predvezu spojene preko zogulina dok je na kraju sistema zogulin s kopčom za montažu olovnice.

INFO:

ŠKORPION-DNC
Tel: 01/2322 515
ino@skorpion-dnc.hr
https://skorpion-dnc.hr/

A posebno su atraktivni Sasame predvezi koji su kreirani upravo za lov na našem moru a što i potvrđuje deklarativni natpis ‘Rig from boat for Croatia‘.

Ovi su predvezi opremljeni s tri udice koje su navezane na 0,35 milimetra debele prame dok je osnova promjera 0,45 milimetara.

Spoj prama i osnove ostvaren preko dvostrano probušenih kuglica, popularnih tehnosfera.

U ponudi je više različitIh veličina udica tako da svak ribolovca s lakoćom može odabrati predvez koji upravo njemu odgovara.

Cijena ovih gotovih predveza se kreće od 2,12 pa do 5,40 eura, a što ovisi o konstrukciji i opremljenosti odabranog predveza. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Yuki ima duge prame

image

Kraće prame su opremljene udicama s dugim vratom

image

Spojevi su ostvareni preko zogulina

image

U ponudi su različite veličine udica

image

Predvezi su opremljeni tehosferama

02. svibanj 2024 13:26