StoryEditorOCM

XorusSavršenstvo zvano Patchinko 100: predstavljamo sjajnu površinsku varalicu za lov predatora

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
13. svibnja 2023. - 10:16

Xorus je francuski brend koji je nastao prije gotovo dvadeset godina i koji se u vrlo kratkom vremenu nametnuo sportskoribolovno tržištu svojim kvalitetnim proizvodima.

Iz svog sjedišta na malom otoku kraj sjeverozapadne obale Francuske, Xorus dizajnira i diljem svijeta plasira svoje varalice kojima vrlo uspješno odgovara na sve zahtjeve i potrebe najkompliciranijih spinnerskih fanatika.

Većina varalica koje potpisuje ovaj brend je potpuno ožičena, a što osigurava vrhunsku pouzdanost u izvlačenju svega što se polakomi i pokuša progutati bilo što iz Xorusove palete.

I premda je paleta ovog brenda bogata, kada se kaže Xorus, većina spinnera ponajprije pomisli na kultnu varalicu Patchinko 100 koja je do sada nasukala cijele hrpe predatora, u prvom redu brancina i strijelki.

Patchinko 100 je površinska varalica namijenjena ponajprije lovu površinskih predatora pri čemu se uz cijeli niz različito kombiniranih načina povlačenja, najlovnijom pokazala u povlačenju walk the dog tehnikom.

Zahvaljujući posebno osmišljenom balansu s ovom se varalicom postižu iznenađujuće daleki izbačaju čime je u startu pretragu lovnog područja bitno veća nego što je slučaj u lovu s ostalim sličnim standardnim modelima.

image

Izbor dekora je više nego bogat

Cropix

Inače se ova varalica povlači iznimno glatko pri čemu se zahvaljujući posebno dizajniranom profilu i presjeku čak i kad miruje u uvjetima gotovo potpuno mirnog mora uvijek zavodljivo valja pozivajući predatore na napad.

Naravno, u povlačenju, zahvaljujući svojoj popperskoj konstrukciji, prska površinski sloj obavještavajući tako na jasan i nedvojben način sva gladna usta podmorja da je tu i da samo čeka da je nešto proguta.

INFO:

ŠKORPION-DNC
Tel: 01/2322 515

ino@skorpion-dnc.hr
https://skorpion-dnc.hr/

Patchinko 100 je savršena varalica za sve oblike topwater ribolova, a posebno je idealan izbor za spinning tijekom mirnijih dana.

Dužina ovog modela je kako i naziv sugerira, 100 milimetara, težina 11 grama, a naoružan je s dvije trokuke udice Decoy Y-W77 #6.

Patchinko 100 je dostupan u čak 17 različitih dekora, a možete ga kupiti ili putem web shopa ili direktno u zagrebačkom Škorpionu po cijeni od 24,95 eura.

image

Patchinko je do sada nasukao hrpe i hrpe ribe

Cropix
image

PATCHINKO 100

Cropix
image

PATCHINKO 100 spada u dalekometne varalice

Cropix
18. travanj 2024 15:24