StoryEditorOCM
Životsretni i zaljubljeni

Prvi su u Splitu izrađivali fotografije u boji, snimili bezbroj vjenčanja i fešti... A sada oni slave zlatni pir

Piše Ivana Prgomet
9. rujna 2024. - 19:57
Dragica i Danijel Car u krugu obitelji i najbližih prijatelja proslavili su 50 godina braka. Sretni i zaljubljeni kao da tek kreću u bračni životPrivatni album, Marko Car/Feid.hr

Splitski supružnici Dragica i Danijel Car u krugu obitelji i najbližih prijatelja proslavili su 50 godina braka. Zavjete su obnovili u katedrali sv. Duje gdje su se i vjenčali 17. kolovoza 1974. Iako su planirali da se nakon obreda fotografiraju sa svim uzvanicima, odlučili su da je bolje da se svi upute u splitski restoran Gusar po hlad i okrijepu. Naime, Split se taj dan kuhao na +35 stupnjeva, a dobrobit uzvanika bila im je na prvom mjestu.

Na proslavi su uzvanici komentirali kako su supružnici sretni i zaljubljeni kao da tek kreću u bračni život. Supružnici su cijele večeri veselo obilazili uzvanike i plesali uz dalmatinske pjesme uživo. Za prvi ples Dragica je htjela Oliverovu pjesmu "Moj lipi anđele", a Danijel, inače veliki zaljubljenik u Oliverovu pjesmu, "Vjeruj u ljubav". Kao i u svemu u životu odlučili su se na kompromis i svirale su obje pjesme dok su supružnici plesali i izmijenjivali nježne poglede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 19:59