StoryEditorOCM
Životpogledajte

Hrvat organizirao prosidbu iz snova, djevojku upoznao na TikToku i zaprosio na drugom kraju svijeta, pomogla mu Srpkinja

Piše Scena SD
16. kolovoza 2024. - 19:49

Joshua Čirjak, 23-godišnji dizajner, tiktoker i youtuber, inače Kanađanin hrvatskih korijena koji se prije 11 godina doselio u Hrvatsku te shvatio da je to njegov dom, objavio je video zaruka svoje djevojke i oduševio cijelu regiju.

Otputovao je “na drugi kraj svijeta” kako bi zaprosio djevojku koju je upoznao preko ove društvene mreže.

Točnije destinacija je bila Martha’s Vineyard, otok u Atlantiku, na sjeveroistoku Sjedinjenih Američkih Država pored Rta Cod u Massachusettsu.

"Idem na drugi kraj svijeta zaprositi djevojku koju sam upoznao na TikToku. Danas je dan i od jutra do kasno u noć bio sam potpuno nervozan. Nisam znao što bih sam sa sobom", kaže on.

@joshuacirjak PART 3: Rekla je DA ??? plan je uspiooooo ? Cant wait to spend forever with you @Frana Ugarkovic ♬ original sound - Joshua Cirjak

Čim se probudio, odmah je pripremio prsten i počeo peglati odjeću kako bi izgledao što ljepše, a kako se čuje na snimci, angažirao je i fotografkinju iz Srbije

Zaruke su bile na plaži, a kada ga je buduća zaručnica ugledala nije mogla sakriti osmijeh i oduševljenje. Počela je plakati, prišla mu je, on joj je prvo pružio cvijeće, a potom je kleknuo i pitao je "želi li se udati za njega".

"Zaista nisam mogao zamisliti ljepšu zaruku", izjavio je TikToker.

@frana Najveće i najljepše iznenađenje?? 25.06.2024 @Joshua Cirjak #engagement #vlog ♬ Love Song for You - Dj Roys

Joshua se u Hrvatsku doselio s 12 godina, a ovdje je pohađao i srednju školu da bi se vratio u Kanadu na fakultet gdje je završio industrijski dizajn, no ubrzo je shvatio da je Hrvatska njegov dom i osnovao IUTD Studios. Prije dvije godine predstavio je pametne hoodice koje je napravio u suradnji s Infobipom.

Njegova buduća supruga je Frana Ugarković iz Rijeke koja je odrasla u maloj otočnoj državi Bahrain kraj Saudijske Arabije, gdje je živjela do svoje 18. godine. Cijeli život je aktivna u tenisu te je putovala po svijetu na turnire, pri čemu je dobila stipendiju za fakultet u Americi na California State University of Sacramento gdje je studirala financije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 03:50