StoryEditorOCM
PanoramaSlučajnost ili?

Teaser za sljedeći Netflixov dokumentarac Harryja i Meghan ‘Polo‘ objavljen je par sati nakon Kateinog videa

Piše MOZAIK SD
10. rujna 2024. - 12:18

Princ Harry (39) i vojvotkinja Meghan (43) ponovno izazivaju pomutnju u Velikoj Britaniji: teaser za njihov novi Netflixov projekt objavljen je samo nekoliko sati nakon novog videa princeze Kate (42).

"Polo", nova dokumentarna serija o globalnoj eliti sporta, promovirana je na Netflixovim društvenim mrežama u ponedjeljak, 9. rujna. Producirao ga je Archewell Productions vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Objava je uslijedila samo nekoliko sati nakon što su Harryjev brat princ William (42) i njegova supruga Kate objavili emotivni video u kojem slave kraj princezine kemoterapije.

Prema Daily Mailu, nema naznaka da je Netflixova najava planirana u vezi s Kateinim videom - ali tajming se čini nesretnim. Netflixova najava glasi: "Polo je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta. Od Archewell Productions i Boardwalk Pictures, premijerno prikazan ovog prosinca samo na Netflixu."

Video Williama i Kate snimljen je u Norfolku i prikazuje par u intimnim trenucima sa svoje troje djece, kao i Kateinim roditeljima. Princeza je naglasila: "Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila kemoterapiju. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu, a mi smo morali pronaći način da se krećemo olujnim vodama i nepoznatim putem.

Rak je "složen, zastrašujući i nepredvidiv" za sve, posebno za ljude koji su vam najbliži. Ovo vrijeme podsjetilo je nju i Williama "prije svega da razmisle i budu zahvalni na jednostavnim, ali važnim stvarima u životu koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Lako je voljeti i biti voljen".

Osim toga, princeza Kate najavila je da će "preuzeti još nekoliko javnih angažmana" u nadolazećim mjesecima. Put do ozdravljenja i potpunog oporavka je dug i ona mora nastaviti "uzimati svaki dan onakvim kakav dolazi".

Kate je morala na operaciju trbuha u siječnju. Zatim je dobila dijagnozu, koju je objavila javnosti u video poruci krajem ožujka. Stoga se princeza ove godine uglavnom povukla iz očiju javnosti i imala samo nekoliko pojavljivanja.

image

Prince Harry i Meghan Markle 

Andres Castilla/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 14:55