StoryEditorOCM
PanoramaPipimanija

Strankinja isprobava hrvatske proizvode, oduševljena je! Pipi je njoj i prijateljicama postao pravi hit

Piše Marina Knežević Petković
29. lipnja 2024. - 15:59

Tiktokerica pod nazivom GMoney, koja je stekla popularnost svojim duhovitim i originalnim videima, odlučila je isprobati hrvatske proizvode  i podijeliti svoje doživljaje s fanovima. Njena videa, za koje je zainteresirano sve više korisnika, postala su pravi hit na TikToku, jer prikazuje kako degustira različite proizvode i namirnice, uz neizostavne reakcije i komentare.

image

Pipi je hit

Screenshot/tiktok/

GMoney se ne ustručava podijeliti svoja mišljenja, često uz dozu humora koja je postala njen zaštitni znak, pa je tako video naziva "Pipi osvrt", izazvao val smijeha među njenim pratiteljima, isprobavajući Pipi, hrvatsko, gazirano  piće od naranče. Njena reakcija na naziv pića, koje na engleskom jeziku znači "ići na WC", postala je viralna. U svom videu je s karakterističnim osmijehom i iskrenim iznenađenjem uzviknula: " Pipi revew (osvrt, pregled)", te prasnula u zarazan i iskren osmijeh, a potom nastavila "Isprobavamo hrvatsku sodu od naranče". Smijući se uzela je prvi gutljaj  i  komentirala "Mmmm, ovo je  ukusno, gazirano piće od naranče. Nije previše slatko, njam, Pipi". Video je izazvao brojne reakcije kod njenih pratitelja, koji su se zabavljali njenom zbunjenošću i i duhovitim komentarima. Mnogi su je podržali i ohrabrili da isproba više proizvoda.

image

Pipi degustacija

Screenshot/tiktok/

Osim legendarnog pića Pipi, GMoney je potaknuta komentarima pratitelja,  isprobala još nekoliko  hrvatskih proizvoda poput kiki bombona, cedevite, čokoladice bananko i podijelila videa, koja možete pogledati dolje u nastavku.

 
@grayn8tion Replying to @user7340967352954 a fan favorite flavor #review #tastetest #cedevita #croatia ♬ original sound - GMoney
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 15:59