StoryEditorOCM
Panoramaodabrala trojicu

Na TikToku otvorila natječaj za momka, javilo ih se oko pet tisuća, a jedan joj je poslao uzorak svoje krvi! Još je sama

Piše mozaik sd
20. lipnja 2024. - 13:39

Jedna je djevojka, Vera Dijkmans, na TikToku objavila da prima prijave muškaraca koji žele biti s njom u ozbiljnoj vezi.

Ona je zamolila muškarce da ispune detaljni upitnik o sebi, uključujući i to žive li s roditeljima, imaju li intimne odnose za jednu noć i posjeduju li automobil.

"Nakon što sam pogledala oko 5000 prijava, našla sam samo tri muškarca koji su mi djelovali prikladno. Izašla sam s njima, ali sam još uvijek sama."

Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu, i dalje eksperiment smatram uspješnim jer sam mogla vidjeti koji muškarci odgovaraju mojim kriterijima. Morala sam pogledati i dosta čudne prijave. Jedan čovjek poslao mi je uzorak svoje krvi i zauzvrat tražio moj, što sam ignorirala. Dobila sam i prijavu od jednog poznatog muškarca. Ne mogu kazati tko je to, ali to definitivno nisam očekivala!", ispričala je Vera, prenosi Espreso.

Jedan momak je izjavio da, iako živi s roditeljima i nema auto, ima dva čamca, dok se drugi zakleo da nikada neće "očijukati" s Verinim prijateljicama, što bi se trebalo  podrazumijevati. Treći se hvalio uspješnom karijerom, a imao je bizaran uvjet - da njegov ormar bude veći od Verinog ili barem da budu iste veličine!

Vera kaže da je uživala u ovom izazovu, ali je odlučila da će ubuduće dečka tražiti izvan društvenih mreža i interneta. Verin idealan muškarac mora biti duhovit, imati dobar ukus za glazbu, i biti zaposlen. Poželjno je i da voli gledati animiriane filmove.

 "Trenutno sam stavila traženje momka po strani, ali su sve mogućnosti otvorene. Samo sam jako izbirljiva i treba mi dečko koji će biti gotovo savršen. Ne želim praviti kompromis kada je riječ o mojim potrebama, radije ću biti sama dok ne nađem muškarca koji mi odgovara", objasnila je Vera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 13:40