StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Rakovi ne inatite se, Vage dobro isplanirajte ako idete na put, Škorpioni oraspoložite se hobijima

Piše MOZAIK SD
28. studenog 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Gledat ćete na probleme kao na izazove, a komunikaciju prožeti humorom. Odazovite se na sastanak pravne prirode. Bit ćete miroljubivi, ali i pokazati da imate čvrste stavove.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Mogli biste u tajnosti pripremati novi projekt. Zainteresiraju li se kolege za vaš plan, ignorirat ćete ih. Bit ćete uglavnom ravnodušni na zbivanja unutar šire obitelji.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Morat ćete uzeti u obzir rizik koji donosi ostvarenje željenog plana. Ako je riječ o karijeri, posavjetujte se s kolegama, a s ljubavnim izabranikom ako je posrijedi kućni budžet.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Utjecaj osobe s kojom niste u dobrom odnosu mogao bi vas zaustaviti u napretku. Nemojte se inatiti. Pokažite da ste prešli preko izgovorenih riječi i da razmišljate dugoročno.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pokazat ćete iznimnu velikodušnost i nesebičnost. Iskoristite ih za humanitarni rad ili pružite pomoć oboljelom članu obitelji. Njihova zahvalnost bit će vam najbolja nagrada.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Uzrujavat ćete se zbog tuđih pogrešaka i ulaziti u duge verbalne rasprave s pojedincima koji ne dijele vaše mišljenje. Moguće su želučane tegobe zbog pretjerane nervoze.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Pojačana mentalna aktivnost pomoći će vam u donošenju odluka vezanih uz obrazovanje, učenje i poslovanje. Planirate li duže putovanje, dobro provjerite i najsitnije detalje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Previše ćete se baviti sitnim problemima, govorkanjima u susjedstvu ili partnerovim komentarima. Izvucite se iz lošeg raspoloženja uz pomoć hobija ili društvenih igara. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Projekt zbog kojeg ste mnogo žrtvovali ulazi u novu fazu. Trebat ćete brzo djelovati i preuzeti veću odgovornost. Zahtjevi djece ili bračnog partnera bit će vam pretjerani.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Težak dan na poslu rezultirat će povećanim stresom koji bi se mogao pokazati u obliku glavobolje ili probavnih problema. Iskoristite slobodno vrijeme za opuštanje i zabavu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Iskoristite nalet kreativnosti i mogli biste napraviti nešto lijepo. Razmišljate li o kakvoj promjeni u domu, usredotočite se na detalje i pažljivo izaberite sobne biljke.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Razvoj događaja u ljubavnom životu krenut će u nezgodnom smjeru. Pokušat ćete se iskupiti kod partnera, no vaše će isprike samo pojačati njegovo uvjerenje da nešto ne valja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 04:08