StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Vage očekuje uspjeh s novcem, Strijelci, ne odbijajte pozive za izlazak! Vodenjaci, idite u prirodu

Piše MOZAIK SD
30. kolovoza 2024. - 08:00

Ovan

Dobro ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijima. Kreativnim idejama popunit ćete manjak znanja i iskustva, a vrijeme će pokazati da su vas instinkti dobro služili. U vezama je moguća ljubomora.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Mogući su iznenadni troškovi vezani za kućanstvo ili vozilo. To će vam poremetiti planove o kupnji nečega čemu ste se radovali, ali optimizam će se vratiti kad uvidite da popravak neće biti jako skup.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Uvjerljivi ste na riječima. Lakoćom ćete pridobivati ljude na svoju stranu. Dobro ćete se snalaziti u radnjama vezanim za prodaju, marketing i posredničke poslove. Večer je stvorena za flert.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Bit ćete zadovoljni zaradom i uštedom. Dokazat ćete sebi i drugima da su trud, ustrajnost i dobri instinkti dobitna kombinacija. Neki će se počastiti šopingom i novom garderobom.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Ljudi će vidjeti da ste druželjubivi pa će vam rado prilaziti. Steći ćete zanimljive kontakte, a netko će vas privući u romantičnom smislu. Nađete li se u stresnoj situaciji, brzo ćete pronaći rješenje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Planovi će se ostvarivati sporije nego što biste željeli, ali ne zabrinjavajte se zbog privremenih odgoda. Ostanite fokusirani i ne skrećite sa zacrtanog puta. Neki će udomiti napuštenu životinju.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Očekuju vas uspjesi s poslom i novcem. Sposobnost da intuitivno predvidite razvoj događaja pomagat će vam u ostvarenju ciljeva. Samci će uvjerljivim nastupom razoružati simpatiju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Koncentracija vam je u padu, a motivacija nedovoljna za zahtjevnije napore. Bavite li se nekim vidom umnog posla, trebat će vam puno truda i discipline da dovršite zadatke i izbjegnete pogreške.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Radni dan bit će intenzivan. Susretat ćete se s nepredviđenim situacijama, no dobro ćete se snaći. Ne odbijajte pozive na izlazak. Bit ćete pričljivi i zanimljivi prisutnima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Moguće su povoljne novosti vezane za nasljedstvo, osiguranje ili zajam. Obratite više pažnje na zdravlje. Ako ste na moru, godit će vam plivanje, dok će ostalima dobro doći šetnja ili bicikliranje.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Morat ćete uložiti puno energije i discipline u umne poslove. Umorni ste i smeteni pa će vam se češće potkradati pogreške. Sport i boravak na zraku oslobađat će vas stresa i negativne energije.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Osjećate li se nemirno i uzrujano, povucite se u osamu i razmislite što vas najviše smeta. To će biti bolje rješenje od otresanja na partneru i bližnjima, kojima neće biti jasno čime su vas naljutili. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 19:53