StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za srijedu: Bikovi će biti rastrošni, Škorpioni nesretni, a Ribe tvrdoglave

Piše Mozaik SD
12. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Odvažite li se na novi imidž, izbjegavajte drastične promjene. Nećete se lako naviknuti na novi izgled, a ni vaši bližnji neće biti na prvu oduševljeni. Očekuje vas puno privatnih i službenih poziva.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Novac vam se neće zadržavati u rukama. Teško ćete odoljeti odjeći i modnim dodacima, a puno ćete trošiti i na hranu i piće. Ne želite si uskratiti ono što vam pričinjava zadovoljstvo.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Razigrani ste i želite da se oko vas stalno nešto događa. Nećete trpjeti dosadu, nego stalno tragati za izvorima uzbuđenja. Mogli biste otkazati dogovor s nekim tko vas ne zabavlja, što će vam zamjeriti.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Nemojte ignorirati signale koje vam šalje  unutarnji glas. Ako osjećate da netko nije iskren i čestit, nemojte to zanemarivati. Više vjerujte u sebe i ne oslanjajte se na tuđe mišljenje.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Želja za zabavom poticat će vas da nagovarate prijatelje na izlazak ili da se međusobno posjećujete. Iako ćete voditi glavnu riječ, većini to neće smetati jer će se smijati vašim dosjetkama.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Nakon napornog dana na poslu ili u školi, sve što želite bit će opuštanje i odmor. Ostanak kod kuće i gledanje reality-emisija bit će vam omiljena zanimacija, koja će utažiti vašu žeđ za zabavom, tračom i skandalima.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Visoka energija omogućit će vam da lakoćom privedete kraju zadatke s kojima se već neko vrijeme borite. Pravi je trenutak da ishodite povišicu ili bolju poziciju na poslu. Samci će steći novog obožavatelja.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Izbjegavajte vratolomne aktivnosti. Nespretni ste i skloni ozljedama pa opreza neće biti naodmet. Nedostajat će vam takta u intimnim i poslovnim odnosima pa biste mogli nekoga naljutiti.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 2

 

Strijelac

Iako ćete žudjeti za ljubavnom akcijom, okolnosti vam neće ići na ruku. Budite strpljivi i čekajte povoljnije vrijeme za pristupanje onome tko vam se sviđa. Pazite se prehlade i uzimajte vitamine.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Zanimljiva poslovna ponuda navodi vas na razmišljanje. Niste spremni za promjene, no istovremeno u vama bukti želja da se dokažete pa biste se mogli odvažiti na rizik. 

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Vodenjak

Iznenadite partnera romantičnom gestom ili ga izvedite u restoran. Trud koji uložite u održavanje bliskosti urodit će plodom. Mnogi će svjesno koristiti šarm da prebace teže zadatke na suradnike. 

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Vodit ćete rasprave s dragim oko raspodjele poslova. Nećete uspijevati pronaći kompromis jer ćete oboje biti suviše tvrdoglavi da biste popustili. Provjerite jeste li na vrijeme podmirili račune.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 02:27