StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Blizanci će dobiti poslovnu ponudu, Lavovi žele samoću, Škorpionima će porasti ambicije

Piše MOZAIK SD
23. lipnja 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Porast obiteljskih i kućanskih obaveza utjecat će nepovoljno na vaše raspoloženje pa ćete biti umorni, napeti i otresiti. Suzdržite se od izljeva bijesa jer biste mogli povrijediti bližnje. Ako ste zasićeni obavezama, zastanite na trenutak i smislite plan rada. Pametnije odredite prioritete i ne gubite vrijeme na detalje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Mars u vašem znaku čini vas energičnima, ambicioznima i spremnima za akciju. Imate mnoštvo ideja i mogućnost da ih ostvarite, a u korist će vam ići i naklonjeni Merkur i Venera koji će vas obdariti socijalnim vještinama. Vezani će se sjajno provoditi u društvu voljenog, dok će samce očarati osoba koju će upoznati prilikom izlaska.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Iako ćete biti dobro raspoloženi, fokus vas više neće biti na zabavi i novim iskustvima. Odgovarat će vam intimnija atmosfera pa ćete provoditi vrijeme s partnerom i bližnjima. Parovi će razgovarati o zajedničkom useljenju, a neki će planirati svadbu. Nova poslovna ponuda otvorit će vam uzbudljive financijske mogućnosti. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Skup planeta u vašem znaku čini vas privlačnima, samouvjerenima i šarmantnima. Bit ćete svjesni dojma koji ostavljate na druge, što ćete spretno koristiti kako biste pridobili nečije prijateljstvo ili simpatije. Ovo je idealno vrijeme za nove ljubavne priče. Nadate li se promaknuću ili povišici, mogli biste doći na svoje.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Osjećat ćete potrebu za trenucima mira i samoće, ali vam poslovne i društvene obaveze neće ostavljati vremena za odmor. Nećete imati srca ikoga odbiti pa ćete puno vremena provesti pomažući obitelji i prijateljima. Ako ste nedavno raskinuli vezu, velike su šanse da ćete se pomiriti s bivšim i nastaviti tamo gdje ste stali.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Naglasak će biti na društvenim zbivanjima. Izlasci i noćni provod zauzimat će važno mjesto u vašem životu. Susrest ćete gomilu novih ljudi, a s jednom ćete se osobom početi intenzivno družiti. Odgovoran i profesionalan pristup radu omogućit će vam ostvarenje zacrtanih rezultata, a velika će vam prednost biti podrška okoline.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Imate velike profesionalne ambicije, no planetarni utjecaji unosit će zbrku u vaše poslovanje. Vaše bi se ideje i izjave mogle pogrešno tumačiti pa ćete morati paziti što i pred kime govorite. Iako ćete biti zaokupljeni poslovnim obavezama i ostvarenju ambicija, nemojte zanemarivati privatni život. Pazite na tlak i krvne žile.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Pozitivne vibracije Venere olakšat će vam ljubavne napore i ispuniti skrivene želje. Budite odvažni u svojim zavodničkim nastojanjima i nemojte se bojati prići onome tko vam zagolica maštu. Mnogima će porasti ambicije i želja za novim iskustvima. Povoljno je vrijeme za učenje, istraživanje i stjecanje novih znanja. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Maštat ćete o tome da se povučete u svoj kutak i posvetite hobijima, no partner i članovi obitelji neće vam davati mira. Porast obiteljskih obaveza zahtijevat će puno energije i vremena. Bračne trzavice bit će uobičajena pojava, no većinu ćete nesuglasica rješavati u spavaćoj sobi, na obostrano zadovoljstvo vas i partnera.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Pohotni ste i strastveni, a seks i tjelesni dodiri bit će vam iznimno važni. Planetarni utjecaji probudit će vaše seksualne apetite pa ćete nastojati provesti što više vremena s voljenim između plahti. Iako ćete mnogo raditi, nećete osjećati umor. Naklonjen utjecaj Marsa olakšat će vam odrađivanje poslovnih zadataka.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Na poslu će često dolaziti do kašnjenja i promjena planova u zadnji čas. Iako inače ne odustajete od svojih principa, i same će vas iznenaditi koliko ćete biti prilagodljivi i spremni na dogovor. Bližnji će očekivati da im se posvetite, no fokus će vam biti na poslu i obavezama. Smetat će vam što vas ne podržavaju.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ako ste u vezi, uživat ćete u snažnoj emocionalnoj i tjelesnoj povezanosti s partnerom. Dobivat ćete od njega sve što trebate. Samci će biti magnetski privlačni pa im neće nedostajati ljubavnih prilika. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji su vezani za modu i ljepotu, ali i onima u kojima je naglasak na radu s ljudima.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 08:02