StoryEditorOCM
ŽupaZAKUPCI I GOSTI ZADOVOLJNI

Ovo je stvarno bio dosad najbolji Advent u Župi

Piše Anđelka Kelava
7. siječnja 2024. - 18:49

Nastupom Branka Medaka ovoga tjedna završen je program ovogodišnjeg Adventa u Župi. Ovaj popularni neretvanski pjevač svojim je osebujnim glasom i repertoarom pripremio još jedno nezaboravno večer na trgu ispred Općine.

Inače, ovogodišnji Advent u Župi pružio je niz zanimljivih programa, a i posjeta župskim kućicama bila je i ove godine iznad očekivanja.

Vlasnik župske ‘Christmas house’ Mateo Delić podijelio je iskustva s nama nakon ovogodišnjeg Adventa u Župi:

Zadovoljni i cijenama

- Ovo je zasigurno bio najbolji Advent od kada se organizira u Župi dubrovačkoj. Imalo smo cijeli mjesec izuzetno lijepo vrijeme pa je samo jedan dan padala kiša. Posjeti su bili izvan očekivanja, a svi posebno ističu lokaciju koja je idealna za ovakve sadržaje. Osim Župljana bilo je gostiju iz susjednih općina, a bilo je dosta i onih koji su umjesto u Grad zbog velikih gužvi kada bi se organizirao koncert došli do Župe - kaže Delić. Gosti su, kako kaže, bili zadovoljni i cijenama koje su bile primjerene i u dogovoru svih zakupaca dosta ujednačene.

Posebno treba pohvaliti ovogodišnji glazbeni program koji je bio iznimno sadržajan.

Traje od 2019.

Nakon otvaranja uz nastup Cavtatskih mažoretki i Mažoretke Župe dubrovačke te Plesnog studia Lazareti nastupile s zabavne grupe i izvođači te klape, a bilo je i predstava za djecu i odrasle, predstava župskog vrtića i škole kao i prethodnih godina održao se humanitarni prikla party “Imaj srca za druge” mladih i obitelji Župe Sv. Ilara.

Prvi advent u Župi dubrovačko održan je 2019. godine i odmah na početku izazvao je veliki interes ne samo Župljana, nego su ga posjećivali i Dubrovčani, Konavljani, Primorci...

Nakon raspisanog Javnog natječaja za blagdanske kućice u župskoj općini bilo je šest prijavljenih i isto toliko je potpisano ugovora. Župske kućice postavili su: Golden view, Župska pogača, T.O. Vivado, New.now, Time for food i Artuditu.

Nakon ovogodišnjeg pozitivnog iskustva, vidimo se i dogodine, poručuju zakupci župskih adventskih kućica. Nema sumnje da će i dogodine biti veliki interes zakupaca i posjetitelja zimske manifestacije.

27. travanj 2024 18:35