StoryEditorOCM
PrimorjeTROŠENJE JAVNOG NOVCA

Iz Nezavisne liste Dubrovačko primorje upozoravaju: Općina Dubrovačko primorje ima više službenih mobitela nego ljudi, načelniku predlažemo da odmah vrati svoj Iphone!

Piše Dv
5. prosinca 2022. - 14:44

Iz Nezavisne liste Dubrovačko primorje na svojoj su Facebook-stranici javnost upozorili na broj službenih mobitela među zaposlenicima općinske administracije.

- Jeste li znali? Među nevjerojatnim podacima o broju tarifa i mobitela u Općini Dubrovačko primorje, svakako iskače podatak da naš načelnik Nikola Knežić na račun općine ima 2 tarife i telefon Apple Iphone 13 Pro, a za koje stanovnici naše bogate općine izdvajaju čak do 900 kuna mjesečno. Općina još uvijek odbija dati popis koje osobe su zadužene za koju tarifu i koji mobitel, ali i to ćemo izvući uz pomoć važećih zakona RH! Nemar i megalomanija s mobitelima i telefonijom našu općinu košta najmanje 50 tisuća kuna godišnje. Predlažemo načelniku da ODMAH vrati ovaj Iphone u trgovinu, a mi ćemo napraviti sve da preusmjerimo ove novce u udvostručavanje naknada za novorođenčad! - napisali su te dodali:

- Ured sa šest zaposlenih ima ukupno 10 tarifa uz koje je vezano ukupno sedam mobitela.

20. travanj 2024 02:48