StoryEditorOCM
Neretvamaraton lađa

Luka Oršulić nastavlja voditi udrugu lađara Neretve

Piše Stanislav Soldo
22. ožujka 2023. - 06:37

Na izbornoj skupštini jednoglasno je za predsjednika Udruge lađara Neretve izabran Luka Oršulić, koji je sukladno statutu u svoj tim predložio za tajnika Luku Likovića te šest članova upravnog odbora. Za članove upravnog odbora izabrani su: Mišo Glavinić, Hrvoje Lazarević, Milojko Glasović,Ivica Mijoč, Nikica Družijanić i Marijo Rakić. Na sastanku upravnog odbora po završetku izborne skupštine u upravni odbor je kao član kooptiran Miljenko Šprlje.Također je izabran i nadzorno-stegovni odbor u sastavu Ante Šprlje, Božo Zadro i Pavo Delija.

Na početku skupštine Luka Oršulić je iznio nazočnima rad Udruge u protekle tri godine počevši o stvarima koje su Maraton lađa kao i cijelu dolinu Neretve promovirale u Hrvatskoj i svijetu od izravnog prijenosa maratona lađa na HRT-u, do odlaska lađarskih ekipa u Prag i ostalog.

Također je naglasio da će u nadolazećem periodu sve ekipe imati maksimalnu podršku od krovne udruge u organizaciji svojih lađarskih kupova, te poseban naglasak na rad s mladima u svojim sredinama. Maraton lađa će kao i do sada uz sve svoje djelatnosti promovirati vrijednosti Domovinskog rata i hrvatskih branitelja.

23. srpanj 2024 19:26