StoryEditorOCM
KorčulaNAKON INCIDENTA U ČARI|

ANDREJ PODBEVŠEK, RAVNATELJ DOMA ZDRAVLJA VELE LUKE Željeli su da umre u krugu obitelji, a to se dogodilo u našem vozilu koje je oštetio njezin sin

Piše DV
23. ožujka 2021. - 14:01

Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanske županije prošlog četvrtka prijavljen je incident koji se dogodio u naselju Čara na otoku Korčuli. Prema policijskom izvještaju, 47-godišnjak se neprimjereno obraćao zdrastvenim djelatnicima te je napravio materijalnu štetu na sanitetskom vozilu.

Da se incident dogodio potvrdio je i v.d. ravnatelj Doma zdravlja Ante Franulović iz Vele Luke, dr. Andrej Podbevšek. Djeltinici Doma zdravlja Ante Franulović pružali su sanitetsku uslugu bolesnoj majci spomenutog 47-godišnjaka, a na putu do Čare gospođa je nažalost preminula.

- Naš se sanitet vraćao iz Dubrovnika, obitelj pacijentice je željela da gospođa premine u krugu obitelji, no nažalost ona je umrla malo prije nego su stigli u Čaru. Nakon toga je došlo do incidenta, njen sin je napravio materijalnu štetu na sanitetskom vozilu. Obitelj je obećala da će podmiriti štetu, a o eventualnim odgovornostima će odlučiti institucije. Štetu na vozilu ćemo popraviti u ovlaštenom servisu, ukoliko se troškovi ne podmire, podignut ćemo tužbu- lomentirao je v.d. ravnatelj Podbevšek.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač i medicinska sestra nisu ozlijeđeni jer su na vrijeme pobjegli od 47-godišnjaka. Većina štete napravljena je u unutrašnjosti vozila.

25. travanj 2024 17:45