StoryEditorOCM
DubrovnikVIŠE OD 150 POSLODAVACA

U tijeku je Regionalni sajam poslova – Otvori vrata novih karijernih mogućnosti

Piše PROMO
25. listopada 2023. - 10:53

Sajam traje do utorka, 31. listopada, dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja, a na njemu se predstavlja više od 150 poslodavaca s tisuću oglasa za posao!

Četrnaesti po redu Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca i posloprimaca u Hrvatskoj i regiji, otvorio je svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima!

Od 24. do 31. listopada posjetitelji sajma mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta koje predstavlja preko 150 izlagača iz Hrvatske i regije s tisuću raznovrsnih oglasa za posao. 

Sajam je dostupan 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom.

Sudjeluju poslodavci iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao!

Izdvajamo neke od njih:

Austrija nije samo zemlja bajkovitih pejzaža, već i inovativnih tvrtki, izvrsnog sustava socijalne skrbi i još mnogo toga.  Stoga, ako si ikada sanjao/la o karijeri u inozemstvu ili životu u zemlji koja nudi nevjerojatnu kvalitetu života, onda je Austrija tvoja destinacija, a Austrian Business Agency (ABA) prva stanica! Posjeti njihov štand i otkrij kakve prilike nude!

Zadovoljni i kvalitetni zaposlenici preduvjet su svake uspješne poslovne priče. U tvrtki METRO svjesni su doprinosa zaposlenika u oblikovanju njihove priče o uspjehu te kontinuirano ulažu u zadovoljstvo i razvoj svojih radnika. U to se možeš uvjeriti ako do 31. listopada posjetiš njihov štand na Regionalnom sajmu poslova!

Tvrtka Assist Digital predano promiče kulturu kontinuiranog učenja i profesionalnog razvoja, što omogućuje zaposlenicima da ostvare svoje karijerne ciljeve. Do 31. listopada posjeti njihov virtualni štand na Regionalnom sajmu poslova i pronađi posao po svojoj mjeri!

ATP Zagreb arhitekti inženjeri, ponosni član ATP grupe s više od 1.500 stručnjaka, poziva te da zaviriš dublje u njihov svijet i posjetiš njihov štand! Ova tvrtka specijalizirala se za složene građevinske projekte, ali i obnovu i revitalizaciju u širokom spektru sektora. Zaposlenicima nude brojne beneficije, poticajnu radnu kulturu, kao i četverodnevni radni tjedan! Upoznaj ih čim prije!

Henkelu vjeruju u jedinstvenost i raznolikost svojih zaposlenika, što smatraju svojom tajnom prednošću. Njihova kultura promiče različitost, jednakost i uključivanje te smatraju da su upravo te vrijednosti ključne za kreativnost i inovacije. Prouči njihovu ponudu slobodnih radnih mjesta i zakorači u novu poslovnu avanturu!

Domaća  javnost upoznala ih je početkom godine, kao ponosne autore jedne od najvećih i najposebnijih poslovnih priča u posljednjih nekoliko godina - gradnje velike tvornice u Osijeku koju će pratiti zapošljavanje više od 1500 radnika. Time će postati jedan od najvećih poslodavaca u Slavoniji, ali i Hrvatskoj općenito. Oni su Jabil Croatia i nude ti sjajne prilike za razvoj karijere!

Onkološki inštitut Ljubljana, sa svojom bogatom povijesti i neprocjenjivom predanošću, predstavlja ključnu ustanovu u borbi protiv raka u Sloveniji. Ako te zanima rad u dinamičnom okruženju gdje svaki dan donosi nove izazove i gdje će tvoj doprinos imati stvaran i pozitivan utjecaj na zajednicu, već danas prouči ponudu na njihovom štandu

Jasna vizija najzaslužnija je za to što je tvrtka Petrol postala drugi najveći isporučitelj naftnih derivata u Hrvatskoj i jedna od najvećih hrvatskih kompanija a čime jača svoju poziciju cjelovitog pružatelja energetskih rješenja. ‘Izvor energije‘ njihove uspješne poslovne priče su zaposlenici, a svoj tim sada žele učiniti još kvalitetnijim. Posjeti njihov štand i bolje ih upoznaj!

Dolaskom jeseni, praćene hladnijim te ‘kraćim‘ danima, spušten je zastor na još jednu uspješnu turističku sezonu na obalama Hrvatske. Maistra, jedna od vodećih hotelskih kuća u regiji, već je zaronila u pripreme za ono što slijedi.  Njihova potraga za talentiranim pojedincima koji će oblikovati budućnost turizma u Hrvatskoj je u punom zamahu i nastavlja se na Regionalnom sajmu poslova.

Lürssen Design Center Kvarner je dio Lürssen grupe,  kompanije specijalizirane za dizajn i proizvodnju jahti, brodova i plovila obalne straže. Vrlo im je važno biti lider u inovacijama i kontinuirano napredovati u istraživanju i razvoju, a kako bi u tome uspjeli, potrebna im je podrška novih, kvalitetnih kolega. Ponudu poslova potraži na njihovom štandu.

Ostale izlagače potraži na https://regionalnisajamposlova.com/ i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!

 

 

28. travanj 2024 05:41