StoryEditorOCM
DubrovnikNova prilika za karijeru

U potrazi si za poslom? Moj posao ima rješenje!

Piše PROMO
7. veljače 2024. - 16:44

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

CITY CONNECT zapošljava Agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku u području energetskih usluga (m/ž). Kandidatima pružaju sigurno i stalno zaposlenje, izvrsnu početnu plaću, rad za jednu od najvećih energetskih tvrtki u Njemačkoj te potpuni rad od doma. Prijave primaju do 16. veljače.

Ekskluzivni distributer Coloplastovih proizvoda, Medikal Lux d.o.o. u potrazi je za Stručnim savjetnikom za kronične rane i ostomiju (m/ž). Budućim zaposlenicima nude ugovor na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci, službeni automobil, poslovni telefon i tablet te kontinuiranu edukaciju i usavršavanje. Oglas je otvoren do 15. veljače.

Želiš se educirati i usvajati nova znanja? Želiš biti dio jedne velike obitelji koja ima svoje uže članove i u inozemstvu? Pridruži se timu u INA - Industrija nafte na poziciji Operater terminala opskrbe zrakoplova (m/ž). O kandidata očekuju minimalno godinu dana radnog iskustva, osnove rada na računalu, osnovno znanje engleskog jezika te vozačku dozvolu B i C kategorije. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 11. veljače. 

Zbog kontinuiranog rasta i otvaranja nove poslovnice Interigre d.o.o. (Admiral) zapošljava Radnika u automat klubu (m/ž) koji će biti zadužen za komunikaciju sa igračima, rad s aparatima za igre na sreću, blagajničke i mjenjačke poslove te posluživanje toplih i hladnih napitaka posjetiteljima kluba. Oglas je aktivan do 22. veljače.

Brzorastuće poduzeće u outsourcing industriji, zeus prima d.o.o. u potrazi je za Agentom u korisničkoj službi na njemačkom jeziku (m/ž). Od kandidata očekuju poznavanje njemačkog jezika (minimalno C1 razina), rad u smjenama, poznavanje rada u MS Office paketima te prethodno iskustvo rada u službi za korisnike. Svoj životopis pošalji im do 15. veljače. 

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

27. travanj 2024 03:06