StoryEditorOCM
DubrovnikATRAKTIVNA RADNA MJESTA

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Piše PROMO
21. veljače 2024. - 13:28

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Kompanija Scara-Tec d.o.o., dugogodišnji lider u oblasti elektromontažnih radova, traži iskusne i posvećene osobe na poziciji Elektroinstalater (m/ž). Kandidatima nude plaću od 1.500 do 2.500 eura, a od njih očekuju prethodno radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima, osnovno znanje njemačkog i/ili engleskog jezika, a poželjno je i znanje čitanja i razumijevanja električnih planova u automobilskoj industriji. Prijave primaju do 15. ožujka.

Tvrtka Brati Ritoša d.o.o. u potrazi je za Regionalnim voditeljem prodaje za Istru, Kvarner i Dalmaciju (m/ž). Budućim kolegama nude stimulativna primanja, stalni radni odnos, stručno usavršavanje te službeno vozilo. Oglas je otvoren do 10. ožujka.

Emmezeta je regionalni lider u maloprodaji namještaja, dekoracija, pokućstva, elektronike, bijele tehnike i malih kućanskih aparata zapošljava Spremača/Spremačicu (m/ž) na više lokacija. Od kandidata očekuju prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama te savjesnost i odgovoran pristup radu. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 10. ožujka. 

Europa 92 modni je lider jeans i drugih modnih brendova koji posluje više od 30 godina. Zbog rasta poslovanja u potrazi su za Prodavačem - stilistom (m/ž) u Zagrebu, Splitu, Slavonskom Brodu, Dubrovniku, Zaprešiću, Rugvici i Zadru. Od osobe očekuju minimalno SSS, prethodno radno iskustvu u aktivnoj prodaji, poznavanje modnog asortimana te izvrsne komunikacijske vještine. Javi im se do 26. veljače.

NKD moda d.o.o. jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i u Hrvatskoj koja zapošljava više od 9.000 ljudi. Ako želiš postati dio njihovog uspješnog tima prijavi se na natječaj Prodavač (m/ž), a svoj životopis pošalji im do 26. veljače. 

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

26. travanj 2024 09:29