StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Piše PROMO
22. studenog 2023. - 09:59

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Stanić d.o.o. vodeći je distributer domaćih i svjetskih brendova prehrambenih proizvoda koji je trenutno u potrazi za Vozačem C kategorije (m/ž). Budući kolega bit će zadužen za utovar i istovar robe, vodit će brigu o preuzetoj robi i popratnoj dokumentaciji te će biti odgovoran za održavanje i urednost zaduženog vozila i radne opreme. Više informacija o radnom mjestu kao i uvjetima pronađi na oglasu, a prijavu pošalji do 30. studenoga.

Magnum Supra d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji Inženjer/Diplomirani inženjer građevinarstva (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno dvije godine radnog iskustva, iskustvo u organizaciji i upravljanju radova iz područja građevine, a poželjno je imati položen stručni ispit iz područja graditeljstva te upis u Komoru ovlaštenih voditelja radova/građenja. Prijave primaju do 30. studenoga. 

LJEKARNE PRIMA PHARME za svoj tim traže pojačanje u vidu Farmaceutskog tehničara (m/ž) koji će biti zadužen za izdavanje lijekova bez recepta i ostalih proizvoda, stručno savjetovanje pacijenata te rad u laboratoriju. Za ovu poziciju od kandidata očekuju minimalno SSS zdravstvene škole ili farmaceutskog tehničara, položen stručni ispit. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 29. studenog.

Vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj, Konzum koji zapošljava više od 10.000 ljudi traži Prodavača - blagajnika (m/ž) na više lokacija. Budućim kolegama nude rad u prijateljskoj i ugodnoj atmosferi, naknada za topli obrok, popust za zaposlenike, jubilarne nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje, božićnica, uskrsnica, regres, dar za dijete, božićni poklon paket za djecu. Oglas je aktivan do 28. studenoga.

Ribola d.o.o traži motivirane i angažirane Prodavače (m/ž) koji imaju minimalno SSS te su komunikativne i organizirane osobe. Nude redovna primanja uz plaćene troškove prijevoza te sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i prekovremeni rad, nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni te stalni radni odnos uz probni rok. Svoj životopis možeš im poslati do 27. studenoga.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

27. travanj 2024 15:53