StoryEditorOCM
DubrovnikNOVE PRILIKE

U potrazi si za najslađim poslom na svijetu? MojPosao nudi rješenje!

Piše PROMO
13. ožujka 2024. - 09:31

Cor Aureum, dom za starije osobe sa sjedištem na Braču, zapošljava na pozicijama: Njegovatelj (m/ž), Kuhar (m/ž) i Medicinska sestra/medicinski tehničar (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude rad u mirnom okruženju, konkurentnu plaću, božićnicu, uskrsnicu, topli obrok, organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravište izvan lokacije rada. Ako su te zainteresirali i želiš postati dio njihovog tima, javi im se najkasnije do 18. ožujka.

Emmezeta, regionalni lider u maloprodaji namještaja, dekoracija, pokućstva, elektronike, bijele tehnike i malih kućanskih aparata, traži pojačanje na radnom mjestu: Spremač/spremačica (m/ž). Prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama je poželjno, a nude ti motivirajuću i ugodnu radnu atmosferu, sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane te sjajne kolegice i kolege. Prijave primaju do 31. ožujka.

Hands on Server Support je tvrtka koja se bavi sustavnom optimizacijom poslovnih procesa i analizom podataka. Također, u ovom trenutku nalaze se u potrazi za kolegicom ili kolegom koji će popuniti upražnjeno radno mjesto: Sales and Account Manager (m/ž). Kod njih ćeš unaprijediti svoje vještine i steći vrijedna znanja u okruženju sjajnih kolega, putanja tvog razvoja je jasno definirana, a nude ti i fleksibilne uvjete rada kao i brojne prilike za pohađanje edukacija. Zvuči zanimljivo? Javi im se čim prije!

Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, zapošljava Skladištare u prodavaonici (m/ž) u više gradova. Ako si odgovorna i dinamična osoba, ovo je posao po tvojoj mjeri! Nude ti konkurentna osnovna primanja, mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja te ugodno radno okruženje i sjajne kolege! Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije 21. ožujka.

Želiš biti dio međunarodne kompanije, u kojoj ćeš imati priliku raditi u sjajnom okruženju i učiti od najboljih? Voliš raditi u ugodnom i podržavajućem timu? Želiš se educirati i usvajati nova znanja? I za kraj, voliš sladoled? Ako su tvoji odgovori potvrdni,  prijavi se za najslađi posao! Ledo, najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj, poziva te da se pridružiš timu kojeg čini više od 1.000 predanih profesionalaca, na radnom mjestu: Prodajni predstavnik za kanal ugostiteljstva (m/ž). Prijave primaju sve do 21. ožujka.

27. travanj 2024 09:26