StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

U klik, ili dva, do novog posla!

Piše PROMO
3. studenog 2023. - 14:55

U heloou pružaju usluge korisničke podrške brojnim vodećim firmama iz svijeta mode, gaminga, financija i tehnologija. Ako dijeliš njihovu strast prema razvoju ljudi, odnosu s klijentima i kvalitetnoj usluzi za korisnike, savršeno ćeš se snaći u ulozi: Customer Care Operations Manager (m/ž). Ovo je pravi posao ako želiš raditi iz udobnosti vlastitog doma, učiti od iskusnih profesionalaca i razvijati svoju karijeru te uživati u ostalim benefitima rada u heloou - od dodatnog slobodnog dana za svoj rođendan do popusta u teretanama i prodavaonicama. Javi im se do 5. studenog. 

Tisak plus, najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, pre-paid bonova operatera i ostale komercijalne robe, zapošljava Prodavače (m/ž) u više hrvatskih gradova. Njihova ponuda uključuje edukaciju i mentorstvo, naknadu za odvojeni život, naknadu za topli obrok, stimulativne nagrade za ostvarene rezultate te povoljnije police dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja. Javi im se do 24. studenog. 

City Connect zapošljava Agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku u području energetskih usluga (m/ž). Pitaš se što je tu za tebe? Nude ti početnu bruto plaću od 1.600 eura, naknadu za rad od kuće i topli obrok, slobodne vikende, 100% rad od doma, temeljitu obuku i podršku odličnih kolega! Prednost pri zapošljavanju imat će ljubazni kandidati s pozitivnim stavom, željni novih iskustava, a prijave primaju do 13. studenog. 

TREND INTERIERI GROUP, društvo koje se bavi profesionalnom montažom unutarnjeg namještaja u plovilima i drugim ekskluzivnim objektima, traži Montera unutarnjeg namještaja (m/ž). Kao malo društvo osjećaju se odgovornima za stručni i poslovni razvoj njihovog kadra, zato trajno ulažu u znanje i edukaciju zaposlenika. Za dobro obavljen posao zaposlenicima nude stimulativnu i redovnu isplatu te mogućnost napredovanja. Ako želiš postati dio njihovog tima, javi im se do 18. studenog. 

TEDi, lider među trgovačkim lancima dućana neprehrambenim proizvodima, zapošljava Suradnika u prodaji/prodavača (m/ž). Opis posla uključuje prezentaciju i slaganje robe, rad na blagajni te posluživanje i savjetovanje kupaca, a nude ti plaćen topli obrok, prilike za napredovanje, konkurentnu plaću te ugodnu i poticajnu radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji najkasnije do 12. studenog. 

 

28. travanj 2024 07:51