StoryEditorOCM
DubrovnikKARIJERNE PRILIKE

Traje potraga za konobarima, farmaceutskim tehničarima, prodajnim savjetnicima…

Piše PROMO
6. ožujka 2024. - 09:22

Adriatic DMC je vodeća tvrtka za organizaciju putovanja, u čijoj ponudi se kriju autentični programi putovanja za putnike koji žele istražiti našu regiju. Kako bi osnažili svoj računovodstveni tim, zapošljavaju na poziciji: Referent operative u turističkoj agenciji (m/ž). Pružaju ti inspirativno i profesionalno radno okruženje, sustavno organiziran program obuke, fleksibilan hibridni model rada u izvansezonskim mjesecima i bonuse vezane uz postignuća, a prijave primaju do 8. ožujka.

Poznati dubrovački restorani iz kolekcije Nautika, smješteni na vrhunskim lokacijama, svojom ponudom profinjenih ili svakodnevnih jela obećavaju bogata gastronomska iskustva za pamćenje. Svoj uspjeh Nautika restorani ponajprije duguju vrhunskim zaposlenicima, a svoj tim sada žele obogatiti na radnom mjestu: Konobar (m/ž). Nude ti osiguran smještaj, odlična primanja i uvjete rada, profesionalni rast i razvoj te sjajne kolege. Svoj životopis im pošalji do 14. ožujka.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme, najveći ljekarnički lanac u Hrvatskoj, zapošljava Farmaceutske tehničare (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati položen stručni ispit, a opis posla podrazumijeva izdavanje lijekova bez recepta, stručno savjetovanje pacijenata te rad u laboratoriju. Zauzvrat ti nude stimulativna primanja, kontinuirane edukacije, plaćen sistematski pregled svake dvije godine, program sportskih pogodnosti, mogućnost napredovanja i ‘migracije‘ unutar Ustanove te koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 11. ožujka.

Aminess Hotels & Resorts jedinstven je brend na tržištu i personifikacija gostoprimstva u Hrvatskoj. Svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Mesar (m/ž). Prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, nude ti do 1.120 eura sezonske nagrade, osiguran smještaj u destinaciji rada i dva topla obroka, specijalističke edukacije i treninge te mogućnost ulaska u mjeru ‘stalni sezonac‘ nakon završetka sezone. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 8. ožujka.

Posjeduješ višegodišnje iskustvo u području trgovine? U svom radu njeguješ siguran i profesionalan pristup? Odlično se snalaziš radeći u timu, a zadovoljstvo pronalaziš u radu s kupcima? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke Müller! Trenutno su u potrazi za Prodajnim savjetnikom (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude strukturirano školovanje, zanimljive mogućnosti poslovnog razvoja i sigurnu poslovnu perspektivu, a rok za prijavu na oglas ističe 8. ožujka,

26. travanj 2024 15:39