StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

Razmišljaš o promjeni? Kreni s pronalaskom novog posla!

Piše PROMO
23. siječnja 2024. - 12:40

Razmišljaš o promjeni? Kreni s pronalaskom novog posla! Plodine zapošljavaju Sezonske djelatnike u trgovini (m/ž) diljem Jadrana! Poželjno je prethodno radno iskustvo u trgovini ili ugostiteljstvu, a opis posla uključuje rad na blagajni i usluživanje kupaca, slaganje robe i punjenje polica te održavanje čistoće trgovine i prostora. Zauzvrat ti nude stimulativnu plaću, osiguran kvalitetan smještaj, 2 slobodna dana u tjednu, rad u dinamičnom okruženju te mogućnost stalnog zaposlenja. Javi im se najkasnije do 31. siječnja.

Voliš se družiti, upoznavati nove ljude, širiti interese? Govorili su ti da puno pričaš i da se glasno smiješ? Možda je vrijeme da to iskoristiš! British American Tobacco & TDR te poziva da im se pridružiš na poziciji: Prodajni predstavnik za uređaje za zagrijavanje duhana (m/ž). Očekuju te vrlo stimulativni bonusi, fleksibilnost u radnom vremenu, mentorstvo, podrška i timski rad te kontinuirane edukacije. Prijave primaju do 12. veljače.

Jet2.com i Jet2holidays traže Customer Service Agente (m/ž) za puno radno vrijeme u Zračnoj luci Dubrovnik. Opis posla podrazumijeva dočekivanje putnika, podršku u prijavi, koordinaciju operacija, provjeru kvalitete, osiguranje sigurnosti te suradnju s partnerima i kolegama. Zainteresirani kandidati trebaju imati strast prema izvanrednoj usluzi, iskustvo u sličnom okruženju i odlične komunikacijske vještine na engleskom i hrvatskom jeziku. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se najkasnije do 21. veljače i postani dio njihovog tima.

Poznati dubrovački restorani iz kolekcije Nautika, smješteni na vrhunskim lokacijama, svojom ponudom bilo profinjenih ili svakodnevnih jela obećavaju bogata gastronomska iskustva za pamćenje. Svoj uspjeh Nautika restorani ponajprije duguju vrhunskim zaposlenicima, a svoj tim sada žele obogatiti na radnom mjestu: Voditelj projekata (m/ž). Nude ti osiguran smještaj za cijelu obitelj, odlična primanja i uvjete rada, profesionalni rast i razvoj te sjajne kolege. Svoj životopis im pošalji do 21. veljače.

Hotelski lanac Royal Hotels & Resort, smješten u Dubrovniku na poluotoku Lapadu, poziva ambiciozne i posvećene osobe na prijavu za radno mjesto: Direktor hrane i pića (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje vođenje i organizaciju rada svih ugostiteljskih punktova, unapređenje usluge u dijelu pripreme i serviranja hrane i pića, zaprimanje i rješavanje prigovora gostiju te donošenje odluka o raspoređivanju radnika po rajonima. Spreman/na si za izazov? Javi im se do 29. siječnja.

 

 

 

 

 

 

26. travanj 2024 21:25