StoryEditorOCM
DubrovnikTJEDNA PONUDA POSLOVA

Prosinac dočekaj s ‘poslom u džepu‘!

Piše PROMO
29. studenog 2023. - 11:28

Prosinac dočekaj s ‘poslom u džepu‘!

Zagreb Montaža Grupa, jedna od vodećih hrvatskih graditeljskih tvrtki koja zapošljava oko 1.300 djelatnika, želi povećati svoje ‘brojno stanje‘ te traga za pojačanjem na radnom mjestu: Inženjer strojarstva za rad na terenu (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 2 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a novim kolegama nude mogućnost napredovanja i učenja, osiguran i plaćen smještaj te odlične uvjete rada. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 7. prosinca.

 

Tisak plus, najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, pre-paid bonova operatera i ostale komercijalne robe, zapošljava Prodavače (m/ž) u više hrvatskih gradova. Njihova ponuda uključuje edukaciju i mentorstvo, naknadu za odvojeni život, naknadu za topli obrok, stimulativne nagrade za ostvarene rezultate te povoljnije police dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja. Prijave primaju do Božića, odnosno do 25. prosinca.

 

ADAC Service Adria svoj zagrebački tim želi osnažiti na radnom mjestu: Sachbearbeiter (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju vrlo dobro poznavati njemački i engleski jezik, a iskustvo u području prometa i turizma te poznavanje automobilske industrije su prednost. Nude ti sveobuhvatnu obuku, konkurentnu plaću s atraktivnim dodacima za rad u smjenama, vikendom i praznicima, dobru radnu atmosferu i edukacije. Svoj životopis im možeš poslati do 14. prosinca.

 

Napravi siguran korak za svoju karijeru – pridruži se vrhunskom timu zastupnika vodećeg osiguratelja na domaćem tržištu, sa 139 godina tradicije. Započni svoj Život u Croatia osiguranju! Pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Zastupnik za osiguranje i život (m/ž). Nude ti super uvjete i rad na još boljim projektima, rast i razvoj, bonuse, poticaje i druge nagrade, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s iskustvom rada u prodaji ili banci, ali to nije uvjet! Prijave se najkasnije do 14. prosinca.

 

Posjeduješ iskustvo rada u putničkoj agenciji? Pored hrvatskog, solidno barataš i drugim, stranim jezicima? Komunikativna si i radoznala osoba koju veseli rad s ljudima? Ne traži dalje! Dubrovnik Sun zapošljava Prodajnog djelatnika u putničkoj agenciji – kongresni odjel (m/ž) i nešto nam govori da ćeš se sjajno uklopiti u njihov tim! Više detalja možeš pronaći u okviru oglasa za posao, a prijave primaju do 7. prosinca.

28. travanj 2024 19:19