StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

Pronađi posao po svojoj mjeri!

Piše PROMO
27. prosinca 2023. - 14:16

Medis Adria, dio međunarodne tvrtke Medis koja posluje u 19 zemalja i zapošljava više od 400 zaposlenika, traga za pojačanjem na poziciji: Stručni suradnik za OTC (m/ž). Pridruži se timu koji neprestano raste, a zauzvrat ti nude ravnotežu između poslovnog i privatnog života, strukturirano uhodavanje u posao uz mentora, kreativan i raznovrstan posao, stimulativnu plaću i odlične uvjete rada te radno okruženje puno poštovanja. Javi im se najkasnije do 11. siječnja. 

Govoriš njemački i želiš raditi od doma? Pridruži se Heloo timu na radnom mjestu: Specijalist korisničke podrške – njemački jezik (m/ž)! Njihovi klijenti su vodeći brendovi iz svijeta mode, gaminga, tehnologija i financija, a tvoj zadatak će biti pomaganje njihovim korisnicima s upitima. I ne, ovo ne uključuje skrivenu prodaju! Ovo je pravi posao za tebe ako želiš raditi posao u okviru kojeg ćeš imati prilike napredovati u internacionalnom okruženju i koristiti svoje znanje stranih jezika svaki dan. Ako su te zainteresirali, javi im se čim prije a najkasnije do 8. siječnja. 

Posjeduješ iskustvo u radu s klijentima? Odgovorna si, pouzdana i komunikativna osoba? Tragaš za novim poslovnim izazovima? Odlično! International Evona te poziva da im se pridružiš u ulozi Operatera – blagajnika u automat klubu (m/ž). Nude ti interne obuke tokom zaposlenja, dodatna stimulativna primanja, uskrsnicu i božićnicu, mogućnost putovanja na sportske utakmice, osiguran smještaj ovisno o lokaciji rada te odlične kolege. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 19. siječnja. 

Atlantic Grupa – Farmacia, najveći lanac ljekarni i specijaliziranih trgovina u Hrvatskoj, poziva te da im se pridružiš u ulozi: Farmaceutski tehničar (m/ž). Svojim zaposlenicima pružaju izazovno i stimulativno okružje za rad, prilike za osobni i profesionalni rast i razvoj, kontinuirane edukacije i stručna usavršavanja, besplatne sistematske preglede za sve kolege, kao i odlične uvjete za rad. Svoj životopis im pošalji do 8. siječnja.  

Želiš li biti dio međunarodnog tima čija je svrha pomagati učiniti svijet sigurnijim mjestom? Ako je tvoj odgovor potvrdan, na pravom si mjestu! Securitas Hrvatska, dio Securitas Grupe u kojoj više od 345.000 zaposlenika brine o sigurnosti stanovnika 47 zemalja svijeta, zapošljava Zaštitara/Čuvara (m/ž). Nude ti stimulativna financijska primanja, educiranje i stjecanje licence za zaštitara/čuvara, mogućnost napredovanja i fleksibilnost u radu. Prijave primaju do 6. siječnja. 

28. travanj 2024 18:01