StoryEditorOCM
DubrovnikNOVI POSLOVI U PONUDI

‘Probudi‘ svoju karijeru i pronađi posao koji će te ispunjavati!

Piše PROMO
28. veljače 2024. - 11:22

Prijateljska i ugodna atmosfera je izraz na koji ćeš često naići u oglasima, ali u BIPI je to uvjet bez kojeg se ne može. Inzistiraju na pametno posloženim timovima, ljudima pozitivnog duha i kolegama koji s vremenom postaju prijatelji. Trenutno traže strastvenog Voditelja prodaje (m/ž). Ako si osoba koja cijeni timski rad i stalno usavršavanje, onda je ovo prilika za tebe. Nude ti mogućnost rada od kuće, dodatak za topli obrok, službeno vozilo koje možeš koristiti u privatne svrhe, slobodne dane za važne događaje i niz drugih pogodnosti. Javi im se najkasnije do 3. ožujka.

Optika Anda je obiteljska tvrtka iz Splita koja bira najbolje proizvode i pomaže svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom. Njihova vizija je postati vodeća regionalna destinacija za izvrsnost u optičkim proizvodima i zdravlju očiju, a kako bi u tome uspjeli tragaju za pojačanjem na poziciji: Prodavač/optičar (m/ž). Očekuju te iznadprosječna primanja, stalno usavršavanje i edukacije, popust za zaposlenike, bonusi sukladno prodajnim rezultatima i odlični kolege. Prijave primaju do 13. ožujka.

Tromont, tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu, zapošljava na radnom mjestu: Inženjer strojarstva (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za izvođenje pojedinih radova u skladu sa zahtjevima projektne dokumentacije, tehničkim propisima i pravilima struke, vođenje građevinskog dnevnika te izradu primopredajne dokumentacije, a poslodavac ti nudi stimulativnu plaću, mogućnost daljnje edukacije, razmjenu znanja i iskustava s drugim timovima u Hrvatskoj rad u perspektivnoj tvrtki. Svoj životopis im pošalji do 7. ožujka.

U dinamičnom svijetu putovanja, Connecto Transfers se uvijek trudi biti korak ispred. Njihov tim kvalitetnih stručnjaka je kontinuirano posvećen istraživanju i poboljšanju korisničkog iskustva, a u to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš u ulozi Vozača B kategorije (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s položenim taxi ispitom i iskustvom u radu s klijentima, a njihova ponuda uključuje iznadprosječna primanja, internu obuku i mogućnost napredovanja te mogućnost zaposlenja u inozemstvu u zimskoj sezoni. Prijave primaju sve do 20. ožujka.

Kafić nije kafić ako u njemu nema našeg omiljenog pića… I to uvijek! Pridruži se timu koji to čini mogućim. Roto dinamic, vodeći nacionalni distributer pića prema HoReCa kanalu prodaje, zapošljava Vozača dostavljača B/C kategorije (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj i nudi sjajne uvjete! Očekuju te stimulativna primanja, mogućnost dodatne zarade, stručna usavršavanja te brojne materijalne pogodnosti poput božićnice, uskrsnice i prigodnih nagrada, a na oglas se možeš prijaviti do 6. ožujka.

 

27. travanj 2024 07:45