StoryEditorOCM
DubrovnikU ČAST DUBROVAČKOG PARCA

Pogledajte video: Uz ‘Zelenu naranču‘, čestitka svetom Vlahu i Dubrovniku na početku NBA utakmice

Piše A.H.
4. veljače 2024. - 10:05

Klapa Kartolina u kojoj pjevaju hrvatski iseljenici iz kanadskog Windsora u Ontariju, čestitala je Dubrovniku Festu sv. Vlaha i to pjesmom ‘Izašla je zelena naranča‘ koju je otpjevala sa centra košarkaškog igrališta u Little Caesars Areni američkog Detroita uoči početka NBA utakmice uz izravni TV prijenos. Klapsko pjevanje i ljepota Dubrovnika nisu ostavile ravnodušnim američke i kanadske navijače, pa je nakon završetka ‘Zelene Naranče‘ uslijedio veliki pljesak. 

image

Čestitka svetom Vlahu i Dubrovniku uoči početka NBA utakmice u američko, Detroitu

Screenshot/youtube/

Nastup Klape Kartolina prenosio se na velikom ekranu u dvorani na kojem su se prenosile slike Dubrovnika. O kakvoj se reklami radi, dovoljno je reči da je prema podacima NBA, najpoznatiju svjetsku košarkašku ligu koja se igrao u SAD-u i Kanadi, prošle godine gledalo rekordnih 22, 2  milijuna ljudi. 

 

. - Dubrovnik nam je posebno pri srcu i uvijek se kod nas štovao sv. Vlaho jer su u našoj župi redovnice Franjevke od Bezgrešne- Dančarke, a osim toga, prošle smo godine imali čast i zadovoljstvo ugostiti dubrovačku klapu Kaše s kojom smo se sprijateljili i održali koncerte u sklopu njihove mini turneje po Kanadi – poručuju preko Youtubea iz Klape Kartolina.

04. svibanj 2024 05:54