StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

Okreni stranicu u svojoj karijeri!

Piše PROMO
14. veljače 2024. - 09:34

Tykhe zapošljava Promotora brenda Namman Muay (m/ž). U potrazi su za dinamičnim osobama koje će postati ključni dio tima za promociju ovog kvalitetnog brenda u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. Iskustvo u prodaji je poželjno, a novim kolegama nude konkurentnu plaću, rad u prekrasnom mladom kolektivu, priliku za osobni i profesionalni razvoj te fleksibilno radno vrijeme. Javi im se do 3. ožujka i postani dio ekipa koja doprinosi zdravlju i blagostanju ljudi.

 

S ukupno više od 500.000 zaposlenika, Teleperformance Group je globalni lider u industriji kontaktnih centara. Posluju na više od 170 tržišta i na 300 jezika, a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji: Savjetnik za kupce na njemačkom jeziku (m/ž). Nude ti 100% rad od kuće, rad na raznovrsnim projektima, profesionalno usavršavanje, bonuse i novčane nagrade, mogućnost rada na pola radnog vremena i koješta drugo. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 13. ožujka.

 

Nude odlične uvjete za sezonski rad i priliku da sa super timom ostvariš najbolje rezultate. Prate i dodatno nagrađuju uspjehe svih zaposlenika, a onima najboljima pružaju priliku za stalno zaposlenje. Oni su Jamnica i trenutno su u potrazi za Vozačem viličara (m/ž). Poželjno je minimalno radno iskustvo u upravljanju dvopaletnim visokoregalnim viličarom, a nude ti i konkurentna primanja i stimulativni dio plaće, prigodne nagrade, dodatak za topli obrok i sjajne kolege. Prijave primaju do 29. veljače.

 

Hrvatska pošta traži Poštare (m/ž) u više hrvatskih gradova! Opis posla uključuje preuzimanje pošiljaka i priprema pošiljaka za dostavu, dostavljanje pošiljaka, brzojava i novčanih doznaka, naplaćivanje pošiljaka i očitavanje stanja brojila potrošača. Očekuju te mentor koji te uvodi u posao, dodatne nagrade za postignute radne rezultate, mogućnost napredovanja i razvoja znanja, dopunsko zdravstveno osiguranje s uključenim sistematskim pregledom. Javi im se 3. ožujka.

 

Hattrick-PSK je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina. Svojim zaposlenicima pružaju mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja, stjecanja suvremenih iskustava u radu, topli obrok, godišnje bonuse te stimulativna primanja. Uslijed širenja poslovanja, u potrazi su za novim talentima i to na poziciji: Prodavač/Blagajnik (m/ž). Prijave primaju sve do 22. veljače.

27. travanj 2024 21:22