StoryEditorOCM
DubrovnikMOJ POSAO

Okreni stranicu i pronađi bolji posao!

Piše PROMO
3. siječnja 2024. - 12:41

Želiš raditi kod top poslodavca u turizmu? Tim marketinga Valamar Riviere te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Specijalist marketinškog sadržaja (za njemački jezik) (m/ž). Nude ti najbolja primanja u turizmu i cjelogodišnji posao, fleksibilne uvjete rada, popust na više od 300 prodajnih mjesta, posebne Family&Friends cijene smještaja za privatna putovanja, mogućnost kontinuirane edukacije te osobni i profesionalni razvoj. Dobar posao u Valamaru te čeka, javi im se do 12. siječnja.

Voliš se družiti, upoznavati nove ljude, širiti interese? Govorili su ti da puno pričaš i da se glasno smiješ? Možda je vrijeme da iskoristiš upravo to kako bi ostvario/la odličnu zaradu! British American Tobacco & TDR te poziva da im se pridružiš u ulozi Prodajnog predstavnika za uređaje za zagrijavanje duhana (m/ž). Nude ti stimulativne bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima, mentorstvo, podršku i timski rad, fleksibilnost u radnom vremenu i mogućnost profesionalnog razvoja. Svoj životopis im pošalji do 22. siječnja.

Želiš bolje razumjeti energetsku industriju, koristiti temeljno i korisno znanje za sebe i klijente? Pridruži se timu tvrtke City Connect, na radnom mjestu: Agent u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku u području energetskih usluga (m/ž). Nude ti izvrsnu početnu plaću, temeljitu obuku, slobodne vikende, 100% rad od doma, poticajnu radnu atmosferu i sjajne kolege. Prijave primaju do 27. siječnja.

Tisak plus, najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, pre-paid bonova operatera i ostale komercijalne robe, zapošljava na poziciji: Prodavač (m/ž). Njihova ponuda uključuje edukaciju i mentorstvo, naknadu za odvojeni život, naknadu za topli obrok, stimulativne nagrade za ostvarene rezultate te povoljnije police dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja. Javi im se najkasnije do 27. siječnja.

ZIT - Zavod za zavarivanje ispitivanje i tehnologiju traži savjesne i pouzdane djelatnike željne i spremne na stjecanje novih znanja kao i na praktičan rad, koji će im se pridružiti na poziciji: NDT ispitivač – operater za ispitivanje bez razaranja (m/ž). Nude ti dinamičan timski rad, stručna usavršavanja i edukacije te odlične uvjete rada. Ako su te zainteresirali, javi im se do 26. siječnja.

 

 

27. travanj 2024 09:58