StoryEditorOCM

Od njega se moglo učiti o mudrosti i staloženosti. Branko Negodić je i u najtežim trenutcima znao naći mjeru

Piše DV
24. listopada 2023. - 11:53

Dubrovačka organizacija SDP-a objavila je tekst sjećanja na svog dugogodišnjeg člana Branka Negodića, kojem je danas ispraćaj na dubrovačkom groblju Boninovo.

"Teško se pomiriti s odlaskom naših dragih, vrijednih i dobrih kolega i drugova. Branko je dugi niz godina obnašao niz odgovornih funkcija u javnom i političkom životu Dubrovnika. Kroz taj svoj bogati javni i politički život, obnašao je razne funkcije u Županiji i Gradu. Bio je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo DNŽ, pročelnik za turizam, more i poduzetništvo DNŽ, predsjednik Uprave Vodovoda, predsjednik ŽO SDP-a, predsjednik Foruma Seniora SDP-a DNŽ i član Gradke organizacije SDP-a Dubrovnik.

U svojim istupima, nastupima, radu, uvijek je bio prvenstveno čovjek, veliki čovjek iza kojeg je ostao trag. Od njega se moglo učiti o mudrosti, staloženosti i iskrenosti s kojom je komunicirao. I u najtežim trenutcima je znao naći mjeru, mjeru za svakog člana i svakog s kim je bio u kontaktu. Bio je pravi socijaldemokrat sa svim odlikama kojima težimo, kroz marljivost, poštenje i brigu za malog čovjeka kakav je bio i sam. I sve njegove funkcije nisu utjecale na njega, ostao je isti.

Ostaju nam uspomene na sve lijepo i dobro što smo proživjeli skupa, i temelji koje je stvorio, a koje moramo čuvati. Do nekog drugog susreta tamo među zvijezdama, mirno spavaj prijatelju naš. Zbogom, dragi Branko", objavili su iz SDP-a.

28. travanj 2024 21:43