StoryEditorOCM
DubrovnikOČEKIVAN ISHOD |

NAKON JUČERAŠNJEG UHIĆENJA Jadran Barač odstupio s mjesta predsjednika dubrovačkog SDP-a, povlači se iz utrke za gradonačelnika

Piše DV
7. ožujka 2021. - 11:25

Predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač po izlasku iz zatvora podnio je danas neopozivu ostavku na mjesto predsjednika dubrovačke gradske organizacije SDP-a i najavio povlačenje iz utrke za gradonačenika Dubrovnika.

- Dugogodišnje obiteljske razmirice, prepune šikaniranja, uvreda pa i prijetnji od strane meni bliskih osoba, kulminirale su događajem koji se zbio u subotu, kada sam, priznajem, reagirao na krajnje neprimjeren način. Policiji sam se sam predao i priznao ono što mi se stavlja na teret. Uzimajući u vidu ozbiljnost situacije, kao i funkcije koje obnašam kao javna osoba, a vjerujem da javne osobe trebaju biti primjer svima drugima u društvu, ovim putem najavljujem povlačenje iz utrke za gradonačelnika Grada Dubrovnika te podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije SDP-a Dubrovnik. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo. Moja obitelji mi je na prvom mjestu, i stoga o ovoj temi ne bih htio više govoriti, zbog čega vas molim za razumijevanje - poručio je u priopćenju koje potpisuje sada već bivši čelnik SDP-a Dubrovnika i stranačka uzdanica u utrci za mjesto dubrovačkog gradonačelnika.

Vezane vijesti

27. travanj 2024 14:46