StoryEditorOCM
Dubrovniknajmlađi i najslađi

Maškarani vrtićki dan uljepšao Stradun: Veliki defile malih maškarica završio dodjelom nagrada, kostimi su ove godine bili pun pogodak

Piše DV
20. veljače 2023. - 16:13

‘Maškarani vrtićki dan‘ pretposljednji je dan Dubrovačkog karnevala 2023. i po svemu viđenom vrhunac ovogodišnjih karnevalskih događanja.

image

Defile malih maškara sve je oduševio

Grad Dubrovnik/

Sedamsto malih maškara iz svih dubrovačkih dječjih vrtića preplavilo je Stradun i prostor ispred karnevalske pozornice, oduševivši sve nazočne, kako kreativnošću maski, tako i izvedbom i predstavljanjem na pozornici. Karnevalski žiri bio je na mukama kako odabrati najuspješnije, pa su se organizatori pobrinuli za dodatne nagrade.

image

Defile malih maškara sve je oduševio

Grad Dubrovnik/

Prvu je nagradu osvojio Dječji vrtić Izviđač za masku "Dubrovački ljetni đir", dok su drugu nagradu dobili mališani iz Dječjeg vrića Škatulica za masku "Ulicama moga Grada". Treću su nagradu podijelili Dječji vrtić Pčelica Aster za masku "Dubrovačka zvona" i Dječji vrtić Mala kuća za masku "Kornjače".

Četvrtu su nagradu podijelile maškarane skupine iz Dječjeg vrtića Pčelica 1 za masku "Važne povijesne osobe" i Dječjeg vrtića Palčica za masku "Ježići". Petu su nagradu osvojile maske "Dubrovački turizam " Dječjeg vrtića Pile i "Mokoška čajanka" Dječjeg vrtića Pčelica.

02. svibanj 2024 02:05