StoryEditorOCM
DubrovnikTragaš za promjenom?

Kreni s pronalaskom novog posla!

Piše PROMO
17. siječnja 2024. - 11:02

Početna plaća u iznosu od 1.100,00 EUR neto pa naviše ovisno o učinkovitosti, rad na međunarodnim projektima, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja, subvencionirana prehrana… Sve to i mnogo više očekuje te ako postaneš dio tvrtke TŽV Gredelj! Pridruži im se na radnom mjestu Zavarivač (m/ž) i postani dijelom uspješnog i kvalitetnog tima! Potrebno je posjedovati prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a prijave primaju do 30. siječnja.

Poznati dubrovački restorani iz kolekcije Nautika, smješteni na vrhunskim lokacijama, svojom ponudom bilo profinjenih ili svakodnevnih jela obećavaju bogata gastronomska iskustva za pamćenje. Svoj uspjeh Nautika restorani ponajprije duguju vrhunskim zaposlenicima, a svoj tim sada žele obogatiti na radnom mjestu: Kuhar (m/ž). Nude ti osiguran smještaj, odlična primanja i uvjete rada, profesionalni rast i razvoj te sjajne kolege. Svoj životopis im pošalji do. 7. veljače.

Ugostiteljski objekt HOOKAH iz Dubrovnika služi zdrave doručke, razna topla i hladna pića te nargile, trenutno su u potrazi za osobama koje se odlično služe engleskim jezikom, a koje će im se pridružiti na radnom mjestu: Konobar (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva, opis posla uključuje pripremu jela i pića te usluživanje kupaca, a zainteresirani kandidati im se trebaju javiti najkasnije do 14. veljače.

Želiš se okušati u ulozi turističkog vodiča, komunikatora, showmana i strastvenog glazbenika? Sve te uloge te očekuju ako se pridružiš timu Hard Rock Cafe Dubrovnik i to na poziciji: Barmen (m/ž). Osim poznavanja načina izrade koktela, bezalkoholnih napitaka prema unaprijed određenom receptu od barmena se očekuje da bude komunikativna, snalažljiva i vesela osoba. Prepoznaješ se u tom opisu? Sjajno! Javi im se čim prije, a najkasnije do 1. veljače.

s.Oliver grupa, jedna od vodećih europskih modnih kompanija, zapošljava Terenskog komercijalista veleprodaje (m/ž). Njihova ponuda uključuje stimulativna nagrađivanja, raznovrsne mogućnosti kontinuiranog razvoja, interne i eksterne edukacije, mogućnost napredovanja, naknadu za topli obrok, jubilarne nagrade, božićnicu, regres, pozitivno radno okruženje te službeno vozilo, laptop i mobitel. Javi im se do 28. siječnja. 

 

25. travanj 2024 17:20