StoryEditorOCM
DubrovnikVrijeme je za promjenu u karijeri?

Kreni s pronalaskom novog (i boljeg) posla!

Piše PROMO
8. studenog 2023. - 09:15

Želiš postati dio sjajne ekipe i uspješne poslovne priče koja traje već 30 godina? Ne traži dalje! Ribola te poziva da im se pridružiš na poziciji: Prodavač (m/ž). Opis posla uključuje usluživanje kupaca i rad na blagajni, slaganje robe i održavanje čistoće prodajnog prostora, a zauzvrat ti nude nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, mogućnost profesionalnog napredovanja, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 17. studenog.

City Connect zapošljava Agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku u području energetskih usluga (m/ž). Pitaš se što je tu za tebe? Nude ti početnu bruto plaću od 1.600 eura, naknadu za rad od kuće i topli obrok, slobodne vikende, 100% rad od doma, temeljitu obuku i podršku odličnih kolega! Prednost pri zapošljavanju imat će ljubazni kandidati s pozitivnim stavom, željni novih iskustava, a prijave primaju do 13. studenog.

ZIT - Zavod za zavarivanje, ispitivanje i tehnologiju, traga za pojačanjem na radnom mjestu: NDT operater (m/ž). Traže savjesne, mlade i pouzdane djelatnike spremne na stjecanje novih znanja, kao i na praktičan rad. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Nude ti konkurentna primanja, interno školovanje za potrebe provođenja ispitivanja, stručna usavršavanja i dinamičan timski rad. Prijave primaju sve do 17. studenog.

Tisak plus, najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, pre-paid bonova operatera i ostale komercijalne robe, zapošljava Prodavače (m/ž) u više hrvatskih gradova. Njihova ponuda uključuje edukaciju i mentorstvo, naknadu za odvojeni život, naknadu za topli obrok, stimulativne nagrade za ostvarene rezultate te povoljnije police dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja. Javi im se do 24. studenog.

TREND INTERIERI GROUP, društvo koje se bavi profesionalnom montažom unutarnjeg namještaja u plovilima i drugim ekskluzivnim objektima, traži Montera unutarnjeg namještaja (m/ž). Kao malo društvo osjećaju se odgovornima za stručni i poslovni razvoj njihovog kadra, zato trajno ulažu u znanje i edukaciju zaposlenika. Za dobro obavljen posao zaposlenicima nude stimulativnu i redovnu isplatu te mogućnost napredovanja. Ako želiš postati dio njihovog tima, javi im se do 18. studenog.

 

 

28. travanj 2024 18:21