StoryEditorOCM
DubrovnikS LISTE PRVENSTVA

Gradski stan na korištenje hrvatskoj braniteljici i dragovoljki koja je u postrojbama 163. brigade provela gotovo cijeli Domovinski rat

Piše DV
8. prosinca 2021. - 11:01
Iz Grada Dubrovnika su priopćili kako su ustupili jedan gradski stan na korištenje Ehlimani BožinovojTonći Plazibat/cropix

Iz Grada Dubrovnika su priopćili kako su ustupili jedan gradski stan na korištenje Ehlimani Božinovoj, hrvatskoj braniteljici s Liste reda prvenstva za davanje stanova u najam.

Na temelju jednoglasnog prijedloga Povjerenstva za davanje stanova u najam, gradski stan u Novoj Mokošici ukupne površine 66,06 metara kvadratnih, Božinovoj je ustupljen na korištenje uz slobodno ugovorenu najamninu na određeno vrijeme.

Ehlimana Božinova hrvatska je braniteljica i dragovoljka Domovinskog rata koja je u postrojbama 163. brigade provela gotovo cijeli Domovinski rat. Neriješenog stambenog pitanja i kao majka dvoje maloljetne djece živjela je u podstanarstvu. 

Lista reda prvenstva za najam objavljena je u svibnju 2018. godine na temelju provedenog natječaja, a nakon što je koncem 2017. godine proveden postupak revizije korištenja stanova u gradskom vlasništvu. Sukladno odredbama navedene Odluke lista se ažurira te se pri predaji stanova na korištenje vodi se računa i o broju članova obiteljskog domaćinstva i veličini raspoloživog stana.

25. lipanj 2024 06:17