StoryEditorOCM
DubrovnikŽESTOKA REAKCIJA

Dustra ‘oplela‘ po Letu 3: ‘Za bolesne bolnica, za lude ludnica, za glupe škola, a za budale nažalost niŠČa!‘

Piše Dv
25. travnja 2023. - 14:49

Članovi Dubrovačke stranke (DUSTRA) osvrnuli se na objavu člana benda Leta 3, Zorana Prodanovića Prlje, koji se narugao juniorima Hajduka koji su u finalu Lige prvaka izgubili 5:0 od nizozemskog kluba AZ Alkmaar. 

- Nećemo se umoriti ponavljati da je Hrvatska posljednja u Europskoj uniji po državnim izdvajanjima za sport, a upravo je sport jedini Hrvatski brand u svijetu uz svjetski biser Dubrovnik. Mi kao zemlja nemamo industriju, nemam proizvodnju, sve uvozimo i jedino na što smo iskreno ponosni je sport. Nakon ponovnog uspjeha i nove medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru imamo opet razloga za slavlje. Juniori Hajduka ujedinili su naciju i osvojili drugo mjesto u Ligi prvaka. Dobro ste pročitali, s postojećom infrastrukturom biti bolji od Reala, Barcelone, Manchestera, Milana i brojnih drugih velikana. Bez obzira za koji klub navijate, jučer ste kao Hrvat morali biti posebno ponosni.

- Nažalost, postoje i oni koje ovakav uspjeh ne veseli a žive u Lijepoj našoj. Ne samo da žive, već nas i predstavljaju na Eurosongu. Ako se već ne veselite uspjehu mladih juniora onda barem šutite dok je svatko normalan ponosan. Ovi momci su ovaj rezultat ostvarili svojim radom i trudom kao jedinim mjerilom, a onaj tko je vas izabrao da predstavlja našu zemlju je sramota. Hvala Bogu pa je Dubrovnik bio jedini Grad sa velikim G koji upravo ovim komedijašima nije dao maksimalan broj bodova kao svi ostali i time pokazao da je uvijek bio korak ispred svih. Naši nogometaši predvođeni Lukom Modrićem su najveći promicatelji Hrvatske u svijetu, a za razne Mrle ne znaju niti u susjednoj ulici. Što bi se reklo za bolesne bolnica, za lude ludnica za glupe škola, a za budale nažalost niŠČa - stoji u objavi.

04. svibanj 2024 11:44