StoryEditorOCM
DubrovnikDEVASTACIJA BANKOMATIMA

ĆORLUKA NE POŠTUJE GRAD Marko Potrebica pozvao na bojkot 'Tete Violete'

Piše DV
10. lipnja 2019. - 15:52
U jeku polemika o pošasti bankomata unutar zidina, predsjednik dubrovačkog Gradskog vijeća Marko Potrebica danas je putem Facebook profila pozvao sugrađane da ne kupuju papirnatu konfekciju iproizvođača tvrtke u vlasništvu poduzetnika Petra Ćorluke:

- Drage Dubrovkinje i Dubrovčani, poslovni subjekti i svi zaljubljenici u naš Grad pozivam vas bojkotiramo kupnju proizvoda iz palete Teta Violeta, vlasnika Petra Ćorluke. Gospodin Ćorluka kupio je na kantunu Straduna i ulice Zamanjina poslovni prostor (exbutiga Kraš Bonbonnière) te su prilikom obnove devastirana ulazna vrata i tradicionalni izlog te su ubačeni bankomati u izloge, a nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje isti nije vraćen u prvobitno stanje nego je u prostoru otvorena mjenjačnica - navodi Potrebica i nastavlja:

- Osim što je gospodin Ćorluka pokazao da ne poštuje integritet Grada i najljepše ulice na svijetu našega Straduna, ujedno je i poslao poruku da ne poštuje građane našega Grada. Stoga Vas pozivam da bojkotiramo kupnju proizvoda "Teta Violete" dok se izgled izloga i vrata ne vrati u prvobitno stanje, a navedeni prostor privede svrsi dostojnoj značaja i ugleda našega Straduna - pozvao je Potrebica Dubrovčane na bojkot.

Dodao je kako je osobno dosad uvijek kupovao proizvode Violeta:

- Želio sam kupujući domaće poticati hrvatsku proizvodnju. Izgleda da sam pogriješio i da je gospodinu Ćorluki prevažna kuna više koju je dobio od mjenjačnice za razliku od one šarolike ponude koju je najavljivao - poručio je Marko Potrebica i apelirao na sugrađane da zajednički pošalju poruku da naš Grad i naše emocije nisu na prodaju:
- Bojkotirajmo kupnju proizvoda TETA VIOLETA do ispunjenja ovih zahtjeva - zaključio je u FB apelu kojem je priložio i fotografiju devastacije izloga ex. Kraš Bombonijere koju su sankcionirali konzervatori.
03. svibanj 2024 01:01