StoryEditorOCM
DubrovnikODLIČNA ATMOSFERA

Blagdansko druženje novinara u organizaciji Turističke zajednice: naša Kike imala je najsretniju ruku

Piše Bruno Lucić
20. prosinca 2023. - 19:51

Turistička zajednica grada Dubrovnika pozvala je i organizirala za novinare prigodno blagdansko druženje uz tombolu i vrlo primamljive nagrade. Tako su se dubrovački predstavnici sedme sile družili u novom, lijepom i modernom Hard Rock Caffeu u Gradu. Za dobro raspoloženje i vođenje programa pobrinuo se Gordan Prišlić odnosno DJ Vjeverica.

Okupljene medijske djelatnike pozdravio je direktor TZ-a Miroslav Drašković koji je zahvalio novinarima za praćenje rada Turističke zajednice, a isto tako je naglasio kako je uvijek otvoren za kritike i da uvijek postoji spremnost za poboljšanje. 

Glavnu nagradu, dvije povratne zrakoplovne karte za Istanbul od Turkish Airlinesa, osvojila je kolegica Marija Kolunđija iz radija Soundset Ragusa.

Naša kolegica Kristina Filičić prava je sretnica pa je tako osvojila čak tri nagrade: konzumaciju u Gradskoj kavani za dvije osobe, poklon bon od 100 eura u Taj Mahalu i konzumaciju od 150 eura u Restoranu Posat.

Također, kolega Ahmet Kalajdžić osvojio je bon od 100 eura u restoranu Sensus u Hotelu Excelsior. Našeg suradnika i urednika The Dubrovnik Timesa Marka Thomasa dvostruko je pogledala sreća pa je osvojio masažu u Hotelu Palace Dubrovnik, kao i poklon bon od 150 eura u Restoranu Pantarul. 

Čestitamo ovim putem svim sretnim dobitnicima!

06. svibanj 2024 06:04