StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoPROMO: HOTEL "VILLA DUBROVNIK"

Počastite se posebnim delicijama!

Piše PSD.
26. rujna 2017. - 16:47

Vodeći chef, Andrea Migliaccio je po prvi put u Dubrovniku. Ekskluzivno u Villi Dubrovnik u restoranu Pjerin, od 25. rujna do 1. listopada pripremat će talijanske specijalitete. Inače Andrea Migliaccio je voditelj dva restorana koje imaju dvije Michelinn zvjezdice na otoku Anacapri.

Za vas je pripremio:

Predjela

Carpaccio od brancina s crnim maslinama, kaparama i confitom od mini rajčica

Salata od hobotnice, liganja, sipe i kozica

Naglo pečene jakobove kapice sa „panzanella“salatom i umakom od bosiljka

Tjestenina

Rižoto od limuna s carpacciom od crvenih kozica i umakom od rakova

Ravioli punjeni mladim sirom u umaku od mini rajčica

Domaća pasta tagliolini sa tikvicama , burrata sirom i tartarom od tune

Riba

Punjeni lignji s dimljenim sirom, crnim maslinama i sušenim rajčicama

File bakalara kuhan na niskoj temperaturi poslužen sa salatom od povrća i umakom od peršina

File orade sa confitom od sušenih rajčica, špinatom i selekcijom plodova mora

Desert

“Pastiera”kolač s ricotta sirom, kandiranim voćem i umakom od naranče

Babà sa sladoledom i rumom

Kolač od bijele čokolade, badema i limuna poslužen uz čokoladni umak


Veselimo se Vašem dolasku!
Stojimo na raspolaganju za dodatne informacije i rezervacije na:
Tel: 020 500 300
E-Mail: guestservices@villa-dubrovnik.hr

30. travanj 2024 23:30