StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoDodjela zahvalnice dugogodišnjim gostima

Obitelj Cailliot već dvadeset godina vjerna je Zatonu

Piše L. V.
18. srpnja 2024. - 13:01

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, direktor TZ grada Dubrovnika, Miro Drašković, u četvrtak, 18. srpnja, dodijelio je posebnu zahvalnicu obitelji Cailliot iz Francuske, za njihovu dugogodišnju vjernost Dubrovniku i Zatonu.

Obitelj Njirić, koja se već dugi niz godina bavi iznajmljivanjem apartmana, s ponosom ističe da su bračni par Aurelie i Remi Cailliot prvi put odsjeli kod njih u srpnju 2004. godine. Bio je to njihov prvi odmor u Hrvatskoj nakon Domovinskog rata, a prije toga su dolazili u kamp u Trstenome sa svojim roditeljima. Od tada, obitelj Cailliot redovito posjećuje Zaton i svoje ljetne odmore provodi upravo kod obitelji Njirić.

Remi i Aurelie Cailliot dolaze iz okolice Pariza. Njihova odanost i ljubav prema Hrvatskoj i Zatonu najbolje se očituje u tome što su čak i svoju sestru s obitelji uvjerili da je najbolji odmor baš u Zatonu. Sljedeće godine, i ona će obilježiti 20 godina vjernosti boravka kod obitelji Njirić.

"S velikim zadovoljstvom dodjeljujemo ovu zahvalnicu obitelji Cailliot, koja već dva desetljeća pokazuje svoju ljubav i vjernost prema našem kraju. Obitelj Cailliot simbolizira ono najbolje što turizam može ponuditi – autentično iskustvo i stvaranje životnih uspomena," izjavio je Miro Drašković, direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika.

"Ovo priznanje je znak zahvalnosti za dugogodišnju vjernost i prijateljstvo koje su nam pokazali. Njihova prisutnost svake godine nas ispunjava ponosom i radošću. Drago nam je što smo dio njihovih sjećanja i ljetnih uspomena," izjavila je gospođa Ana Njirić, vlasnica apartmana.

Gošća iz Francuske, Aurelie Cailliot, izjavila je: "Ova zahvalnica predstavlja veliku čast za nas jer odražava našu dugogodišnju ljubav prema Zatonu i Hrvatskoj. Svako ljeto osjećamo se kao kod kuće kod obitelji Njirić. Naša obitelj uvijek se raduje povratku u Zaton jer ovdje ne samo da uživamo u prekrasnoj prirodi i gostoprimstvu, već smo također stvorili nezaboravne uspomene koje će zauvijek ostati s nama. Hvala vam na ovom predivnom priznanju i radujemo se što ćemo nastaviti dolaziti u ovaj divan kutak svake godine."

08. rujan 2024 02:20