StoryEditorOCM
KulturaKREATIVNOST U PRIRODI

U đardinu Florinog doma: prijavite se na besplatnu radionicu slikanja na otvorenom pod vodstvom akademske slikarice Ivane Miloglav

Piše Dv
3. listopada 2022. - 12:32

U đardinu Florinog doma u Uvali Lapad u subotu 8. listopada od 11 do 14 sati održat će besplatna radionica slikanja na otvorenom pod vodstvom akademske slikarice Ivane Miloglav.

- Prvenstveni cilj je u Galeriju Flora privući likovno zainteresirane mlade, odrasle i starije osobe i ponuditi im dodatne sadržaje koji su vezani uz likovnost i vizualnu kulturu, te im pružiti mjesto gdje uz stručno vodstvo, osim razvijanja kreativnosti mogu stjecati i praktična znanja. Sudionici će odabrati motiv po želji iz Florina đardina te ga zabilježiti akrilom, akvarelom ili pastelama na papiru. Slikanje u Florinom đardinu osmišljeno je kao događaj u kojem bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u plain-air slikanju uz međusobno upoznavanje te razmjenu iskustava. Poštivajući Florinu oporuku, a s željom da se prostor što bolje iskoristi te na ovaj način upozna širu javnost sa njezinom ostavštinom te educira zainteresirane u specifičnoj likovnoj aktivnosti osmišljena je radionica slikanja za mlade, odrasle i starije osobe. Prijaviti se možete na e-mail adresu art@dubrovnik.town ili na broj mobitela 0917831110. Broj sudionika je ograničen, pa požurite s prijavom, ističu organizatori.

04. svibanj 2024 00:46