StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetVučićevićev nos

Vučićev prijatelj i čovjek za najteže zadatke: u programu uživo na srpskoj TV šmrkao kokain? Evo snimke, sami prosudite

Piše DV
4. siječnja 2024. - 17:07

U bizarnom obračunu s društvenim mrežama, režimski tabloid Informer negira da je njegov glavni urednik Dragan J. Vučićević konzumirao kokain tijekom televizijskog prijenosa, navodi Nova.rs.

Dragan J. Vučićević nije konzumirao kokain usred televizijske emisije, piše danas njegov tabloid "Informer", a prenosi ‘Vreme‘.

Pomalo bizaran tekst je odgovor na snimke koje su se u srijedu pojavile na društvenim mrežama. Na njima se vidi glavni urednik "Informera" kako se tijekom jutarnjeg programa kratko naginje prema stolu, zaklanjajući šakom nos.

Na snimku se nije moglo vidjeti što točno Vučićević radi, ali su brojni korisnici društvenih mreža pretpostavili da se radi o konzumiranju kokaina uživo na televiztiji, dok gost programa, Dragoslav Bokan, priča uobičajenu priču o mržnji Tita prema Srbima.

Ova snimka je jasnija: 

Pričao s režijom? Ha, ha i ha!

Na snimku bolje rezolucije, koji je objavio Informer, na stolu pokraj Vučićevića se vidi crna naprava, za koju list tvrdi da je u pitanju mikrofon za vezu s režijom.

"Na snimku se jasno vidi mikrofon koji služi za komunikaciju i upravo to je razlog zbog kojeg se Dragan J. Vučićević nageo prema stolu", piše prorežimski tabloid.

image

TV PRVA

U tekstu se obrušava na "đilasovce" koji su "brže bolje potrčali da napadnu Vučićevića i proglase ga narkomanom".

Inače, Dragan J. Vučićević, je jedan od udarnih medijskih moćnika bliskih vlastima. Vučićević i njegov tabloid imaju dugu povijest uništavanja ljudskih života i klevetanja. I visok postotak izgubljenih parnica pred sudom.

Informer i njegov glavni urednik lažu, sve Hrvate proglašavaju ustašama, izmišljaju priče...

30. travanj 2024 11:11