StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMARKO CIBOCI

Prijatelj plesačice koja je život izgubila u prometnoj nesreći u Prapratnom objavio detalje ispraćaja: ‘Oprostit ćemo se od naše predivne prijateljice zauvijek...‘

Piše Dv
30. ožujka 2023. - 10:20

Bivši plesni partner nesretno stradale Poline Golubeve, Marko Ciboci, objavio je na svom Facebook profilu detalje ispraćaja svoje prijateljice.

- Dragi prijatelji, zagrebački oproštaj od naše Poline Golubeve bit će na Mirogoju kod arkada ovoga petka, 31. 03. 2023., točno u 14:10 sati. U tih pola sata oprostit ćemo se od naše predivne prijateljice zauvijek, svatko sa svojim mislima, sjećanjima, osjećajima.. Nakon toga njezino će tijelo biti prebačeno u Rusiju gdje će biti sahranjena u krugu svoje obitelji. Zahvaljujući donacijama koje ste posljednjih dana uplaćivali, skupili smo dovoljno novca da Polini omogućimo dostojanstven odlazak iz ove dimenzije… HVALA! - napisao je Ciboci.

Podsjetimo, Golubeva je poginula u prometnoj nesreći koja se dogodila 20. ožujka u trajektnom pristaništu Prapratno na Pelješcu. Očevidom je utvrđeno da je vozilom koje je sletjelo u more na Pelješcu upravljao 47-godišnjak koji je pogrešno skrenuo za trajektno pristanište. S njim u vozilo nalazilo se još troje putnika, a iz vozila su odmah nakon slijetanja uspjeli izaći vozač i dvoje putnika, a plesačica je nažalost poginula jer je ostala u automobilu ispod vode te nije uspjela isplivati na površinu.

Inače, Golubeva je prije nešto više od 20 godina iz Rusije preselila u Hrvatsku, bila je diplomirana pravnica, a javnosti je postala poznata po plesačkoj karijeri.

26. travanj 2024 15:51