StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetHIGIJENA JE VAŽNA

Osječka tvrtka prvašićima poklanja gelove za dezinfekciju i suho pranje ruku

Piše DV
2. rujna 2020. - 14:30
Osječka tvrtka Saponia dubrovačkim osnovnim školama donirala je gelove za dezinfekciju i suho pranje rukuGrad Dubrovnik
U želji da se svim polaznicima prvih razreda osnovnih škola na području Grada Dubrovnika osigura potpuna zdravstvena zaštita, a s obzirom na prisutnost epidemije koronavirusa, osječka tvrtka Saponia odlučila je dubrovačkim osnovnim školama donirati gelove za dezinfekciju i suho pranje ruku.
 
Podjela paketa s dezinfekcijskim sredstvom Bis Handysept Gel priređena je danas u Gospinom polju. Riječ je o novom, dermatološki testiranom gelu, prikladnom za svakodnevnu uporabu i praktično upakiranom, priopćili su iz Grada Dubrovnika. Na početku nove nastavne godine, 449 dubrovačkih prvašića dobit će poklone tvrtke Saponia.
 
Voditelj prodaje tvrtke Saponia za područje Dubrovačko-neretvanske županije Jozo Žuvelek, koji je predstavnicima dubrovačkih osnovnih škola uručio pakete s dezinfekcijskim sredstvima, kazao je tom prigodom kako je ovom donacijom 5.014 prvašića od Vukovara, Osijeka, Rijeke, Zadra, Splita do Dubrovnika dobilo dezinfekcijsko sredstvo koje će poslužiti kao prevencija od zaraze COVIDOM-19.
 
Saponia provodi akciju diljem Hrvatske u obrazovnim ustanovama kako bi najmlađi naučili o potrebi pranja ruku i higijeni, te umanjili mogućnost zaraze epidemijom zaštitivši na taj način sebe, svoje vršnjake, nastavnike i obitelj s kojima su najčešće u kontaktu.
27. travanj 2024 02:24