StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTKO ĆE PLATITI?

Objavljena lista zastupnika koji su lupanjem oštetili klupe: ‘Treba nam profesionalna procjena štete!‘

Piše DV
25. listopada 2023. - 13:36

Nakon što je saborska oporba u utorak lupanjem nastojala prekinuti Godišnje izvješće Vlade koje je podnio premijer Andrej Plenković, sada je objavljeno da je nakon njihovog demonstriranja oštećena saborska imovina, odnosno klupe.

"Pregledom saborskih klupa ustanovljena je razvidna šteta u vidu ogrebotina te manjih i većih udubljenja", piše Dnevnik.hr.

Objavili su i čije su klupe pretrpjele oštećenja pa su tako na popisu zastupnici: Krešo Beljak, Sandra Benčić, Sabina Glasovac, Bojan Glavašević, Nikola Grmoja, Domagoj Hajduković, Ivana Kekin, Marin Miletić, Anka Mrak Taritaš, Romana Nikolić, Dalija Orešković, Božo Petrov, Marijana Puljak, Sanja Radolović, Nino Raspudić i Urša Raukar.

"Dosad nismo zabilježili slučaj počinjenja materijalne štete na saborskoj imovini u ovom obliku i na ovaj način od strane saborskih zastupnika, a kako saborske službe nisu u mogućnosti načiniti samostalnu procjenu štete, za to će biti potrebna profesionalna procjena, nakon koje će se pristupiti popravku u skladu s preporukama struke", poručili su iz Sabora.

27. travanj 2024 21:39