StoryEditorOCM

Nakon žestoke svađe član posade kruzera skočio u more: odmah su spustili čamac za spavašavanje, akcija je trajala 40 minuta...

Piše dv
20. rujna 2022. - 17:37

Član posade uspješno je spašen nakon što je namjerno skočio s MSC-ovog broda za kružna putovanja kod obale Italije. Navodno je njegovom skakanju s broda prethodila žestoka svađa, javlja Pomorac.hr,  a prenosi Slobodna Dalmacija.

U ranim jutarnjim satima u srijedu 14. rujna  24-godišnji član posade kruzera MSC Splendid skočio je u more. Ostatak posade odmah je reagirao. 

Kako javljaju, riječ je o mladom Brazilcu koji je dio animacijskog tima tog broda gdje radi kao plesač. Navodno se na ovaj potez odlučio nakon velike i javne svađe sa svojim plesnim partnerom. Brod je u to vrijeme plovio u blizini zapadne obale Kalabrije u Italiji. 

Upozorenje da je osoba u moru izdano je oko četiri sata ujutro, a brod se zaustavio i posada je spustila jedan od čamaca za spašavanje. Spašavanje je trajalo 40 minuta, a muškarac nije ozbiljnije ozlijeđen iako je nakon akcije spašavanja bio na liječničkom pregledu. Nakon incidenta je iskrcan s broda i vratio se u Brazil. 

Srećom, ova priča je imala sretan kraj, ali to nije uvijek slučaj. 

04. svibanj 2024 01:59