StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPJESMOM PROTIV granata

Malena Ukrajinka zapjevala u skloništu, video je u nekoliko sati pogledan 2,6 milijuna puta. Nizozemci žele snimiti pjesmu s njom

Piše DV
7. ožujka 2022. - 09:22

Na Twitteru je objavljen video male ukrajinske djevojčice koja je svojim izvođenjem pjesme "Let it go" naprosto očarala sve. Video je u nekoliko sati pogledalo preko 2,6 milijuna ljudi.

Mnogi su ispod videa iskazali svoje oduševljenje pjevanjem djevojčice.

"Bok mala princezo, ja sam glazbeni producent iz Nizozemske. Imaš prekrasan glas. Snimit ću pjesmu ili dvije ili čak CD s tobom. Svaki peni će otići građanima Ukrajine. Hajdemo zajedno, s tobom i tvojim roditeljima! I nastavi pjevati, svi to vole!," napisala je Magnolia Leaf.

"Djeca pružaju nadu, maštu i potencijal za svjetliju budućnost za cijelo čovječanstvo. Djeca poput ove lijepe djevojčice naslijedit će svijet od nas odraslih. Zaštititi svoje živote i potencijal najvažnije je što odrasli mogu učiniti u nadi za bilo kakvu budućnost." napisao je Derek Brunette.

"Nevjerojatan, nevjerojatan, nevjerojatan glas. Ne razumijem niti jednu riječ, ali zvuči tako lijepo, a siguran sam da su i tekstovi nevjerojatni. Bog blagoslovio nju, njezinu obitelj i cijelu Ukrajinu. Reggie iz SAD-a i Meksika", napisao je jedan Reggie.

"Bravo! Dušo slatka, uskoro ćemo živjeti u miru, Bog te blagoslovio!" piše Linda Björkén.

21. rujan 2024 14:41