StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNevjerojatno

Internetom se širi šokantan video iz mrtvačnice: ‘leš‘ oživio, otkrio se, ustao sa stola i odšetao van!?

Piše PSD
24. siječnja 2022. - 15:11

Je li jedna od vaših najgorih noćnih mora ta da se nalazite u mrtvačnici među brojnim tijelima koja odjednom ožive? Ako jest, bolje da ne čitate dalje ovaj tekst, piše Jutarnji list, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Naime, na ruskim društvenim mrežama pojavila se snimka nadzorne kamere iz jedne mrtvačnice na kojoj se vidi tijelo muškarca prekriveno plahtom kako u jednom trenutku 'oživljava' te ustaje sa stola.

Za sada se o snimci zna samo da je nastala u Tveru, gradu na zapadu europskog dijela Rusije te da je izvorna snimka anonimno objavljena na Telegramovu kanalu.

Zaposlenici mrtvačnice iz Tvera nisu potvrdili informaciju o 'oživljenom lešu'. "Najvjerojatnije se radi o nekoj insceniranoj stvari", odgovorili su iz mrtvačnice jedne tamošnje bolnice.

"Već su nas nekoliko puta zvali u vezi ovoga. To nema nikakve veze s nama", napomenuli su iz Zavoda za vještačenje u mrtvačnici.

“Video je lažan. Soba na snimci, koja je navodno jedna od soba iz mrtvačnice u Tveru, ne izgleda tako. U Tveru nema mrtvačnica sličnih onoj koja se pojavljuje na snimci”, komentirali su iz ruskog Ministarstva zdravlja, prenosi Red State Nation.

09. srpanj 2024 01:35