StoryEditorOCM

I ovaj igra savršeno za Real: Snimka dječjeg El Clasica je hit! Ukazala se ‘beba Modrić‘, na travnjaku 30 godina mlađi Maestro

Piše DV/SN
6. kolovoza 2023. - 10:12

Gusta plava kosa, broj deset na leđima u dresu Real Madrida, lakoća osvajanja prostora, magičan dodir, vizija igre... Ne, to nije Luka Modrić, iako bi po svim "pravilima" trebao biti.

Društvenim mrežama brzo se proširila snimka El Clasica, ali ne onog koji i danas predstavlja jednu od najuzbudljivijih utakmica svijeta, već se radi o dvoboju Reala i Barcelone u uzrastu do - 10 godina. I tamo se nalazi jedan Luka Modrić, našalit će se brojni fanovi ususret simpatičnoj slučajnosti, pišu Sportske novosti.

U dresu Kraljeva zaigrao je mladić koji pokazuje zamjetnu kvalitetu za svoj uzrast, a dječak neodoljivo podsjeća na kapetana hrvatske reprezentacije. I "mini Modrić" nosi kapetansku traku u svom klubu, ali nije to jedini razlog zašto je dječak proglašen dvojnikom našeg Vatrenog.

image

Beba Modrić na terenu

Screenshot/

Zbog lakoće igre i fizičkih sličnosti, navijači su mališana preimenovali u "Bebu Modrića" i sigurni su da će s "kopijom" ponajboljeg veznjaka svojeg doba imati zagarantiranu svijetlu budućnost.

"Modrić nikada neće napustiti Real Madrid, ne može imati 38 ako igra utakmice u konkurenciji do 10 godina", našalio se jedan od pobornika madridskog klub na društvenim mrežama.

Nema se što reći, minijaturni Luka igra fantastično, ali pitanje je koliko se Madriđani mogu nadati. Igrač poput Luke Modrića rađa se samo jednom...

 

27. travanj 2024 16:04